Selectează o Pagină

Lista preturi | constructii-tsc

196 rânduri · TOTAL SOLID CONSTRUCT. Suntem specializaţi în construcţia de case cu regim mic de înălţime ( în domeniul S+P+2E) din beton/cărămidă/BCA/lemn, renovări de case şi apartamente, consolidări şi reabilitări de locuinţe, termoizolaţii şi hidroizolaţii, instalaţii electrice, sanitare şi termice, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi ipsoserie, precum şi lucrări de tâmplărie.

Sursa: www.constructii-tsc.ro/lista-preturi/

Pret manopera constructii actualizate la zi

40 rânduri · Pret manopera constructii Ca pret manopera constructii putem defini lucrari mari, de …

Sursa: www.euconstructor.ro/pret-manopera-constructii/

Pret mp de turnat sapa de nivelare, egalizare si autonivelanta

Oricum, un mp de turnat sapa de egalizare costa undeva la 13 lei minim si sare de 16 lei la o firma de constructii mai mare. Sapa de egalizare se toarna prima data in locuinta, ori peste o suprafata de polistiren extrudat sau macar peste un strat de folie, si este formata dintr-un amestec de ciment, nisip si …

Sursa: ideiamenajari.ro/cat-costa-mp-de-turnat-sapa/

Armare-cofrare-turnare placa intermediara

» Acum putem trece la armarea placii. Armarea se va realiza deasemenea conform proiectului si deobicei se realizeaza pe 2 randuri. Primul rand (inferior) va fi realizat din bare PC52, fi8 sau fi10, dispuse la distante ce vor rezulta in urma calculelor proiectantului, astfel incat sa formeze ochiuri, peste care va urma cel de-al doilea rand, realizat din plasa sudata cu ochiuri de 10cm.

Sursa: casasidesign.ro/armare-cofrare-turnare-placa-peste-parter.html

Manopera Constructii – Lista de preturi

Va prezentam in continuare un tabel informativ cu principalele operatiuni de manopera in constructii si cu preturile medii ale acestora practicate in piata. Va sugeram sa-l consultati si sa comparati preturile ori de cate ori cereti o oferta de pret pentru manopera in constructii.

Sursa: www.deccons.ro/DecCons/Manopera-Constructii-Lista-Preturi

Lucrari de structura (Rezistenta) | Manopera Constructii

29 rânduri · Zeta Technology S.R.L prezinta liste de preturi fragmentate pe diferite lucrari de structura …

Sursa: www.manoperaconstructii.ro/manopera-constructii/lucrari-de-structura/