Selectează o Pagină

Locuri de munca oferte de munca pe excavator

Vezi locuri de munca oferte de munca pe excavator! Peste 20 mii de locuri de munca pe www.findjob.ro . Findjob este singurul site care contine aproape toate locurile de munca din romania si strainatate pentru Romani!

Sursa: http://www.findjob.ro/locuri-munca/oferte-de-munca-pe-excavator/

Locuri de munca Excavator germania

Locuri de munca Excavator germania. 1-20 din 3122 rezultate. Primiți joburi noi pe e-mail. … Angajam operator excavator cu experienta, pentru lucrari de terasamente pe proiecte de infrastructura (autostrada) in Budapesta. Se va lucra pe un utilaj nou marca CAT model 336 GC.

Sursa: https://ro.jooble.org/locuri-de-munca-excavator-germania

Loc de munca Sofer pe Excavator in Germania Germania …

Firma Persotura, angajeaza sofer pe masina de reciclare ( pe excavator) , incarcator frontal in Nürnberg, Bayern. Se incarca deseuri metalice si se transporta catre si din punctele de colecatre. Incarcarea containelor si a camioanelor . Lucru cu masina de faramitat betonul.

Sursa: https://www.infomunca.ro/locuri-de-munca-job/Sofer-pe-Excavator-in-Germania-70077

Munca

Munca in U.K pt. oricine ! – in 2 saptamani esti in UK! Locuri de munca in UK, disponibile pe toata perioada anului, in azile de batrani si clinici private, pe tot teritoriul Marii Britanii pentru pozitii de ingrijire batrani si bolnavi, ajutori la bucatarie, personal pentru curatenie, asistente medicale, »» Locuri de munca

Sursa: http://www.danfil-jobs.com/romanian/job-urgent-soferi-excavator-in-uk-1461.html

Locuri de munca Excavatorist

Locuri de munca Excavatorist. … Firma,dorim sa angajam o persoana care sa lucreze pe un excavator de 2.5 tone. Executam bransamante electrice. … Angajam excavatorist pentru balastiera Cerinte: • experienta demonstrabila prin proba de lucru Oferim: • contract de munca pe perioada nedeterminata • salariu motivant • cazare gratuita.

Sursa: https://ro.jooble.org/locuri-de-munca-excavatorist

%d blogeri au apreciat: