Locuri De Muncă La Infrastructura Drumuri Si Poduri Sa …

Independent

EVENIMENT Administrația Moraru a ratat inființarea SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA. Luni, 31 iulie a.c., in cadrul unei ședințe ordinare, consilierii județeni PNL au reușit să blocheze inființarea unei societăți comerciale pe acțiuni care să preia, in viitor, execuția lucrărilor de infrastructură rutieră de la nivelul județului Ialomița.

Sursa: http://www.independentonline.ro/tag/SC+Infrastructura+Drumuri+si+Poduri+SA

Drumuri si poduri

3/15/2019 · Descrierea jobului – Brașov si altele Companie din Brasov angajam INGINER CONSTRUCTOR DRUMURI SI PODURI – cu experienta relevanta in domeniu. Infiintata in anul 1991, cu capital integral romanesc, compania noastra ofera cele mai moderne spatii si birouri din Brasov.

Sursa: https://www.infomunca.ro/locuri-de-munca-job/Inginer-Constructor-Drumuri-si-poduri-66469

Ialomița: A fost votat directorul noii societăți …

În cadrul ședinței de Consiliu Județean, desfășurată joi, 26 octombrie, s-a votat asocierea județului Ialomița cu municipiul Slobozia in vederea inființării societății comerciale SC Infrastructură Drumuri și Poduri SA, organizată ca societate pe acțiuni, patrimoniul ce reprezintă capitalul social fiind de

Sursa: https://obiectiv.net/ialomita-a-fost-votat-directorul-noii-societati-comerciale-infrastructura-drumuri-si-poduri-42100.html/

Inginer proiectant Cai Ferate, Drumuri si Poduri, VCE …

VCE Vienna Consulting Engineers este un birou de inginerie in domeniul proiectarii de cai ferate drumuri si poduri cat si in domeniul proiectarii constructiilor civile, cu activitate internationala. Clientii nostri sunt obisnuiti cu cel mai inalt standard in ceea ce priveste calitatea, serviciile si punctualitatea.

Sursa: https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/inginer-proiectant-cai-ferate-drumuri-si-poduri/1163990

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version