Selectează o Pagină

Locuri de munca in Braila • 2020 • Joburi in Braila

Locuri de munca in Braila. Intra pe eJobs.ro, cel mai mare portal de joburi din Romania! Peste 853 de joburi disponibile! Vezi toate anunturile de angajare din orasul Braila, aplica-ti CV-ul sau posteaza-ti anuntul pentru gasirea colegului care se potriveste cel mai bine nevoilor companiei tale!

Sursa: www.ejobs.ro/locuri-de-munca/braila/

Locuri de munca Braila – Publi24.ro

Locuri de munca Braila . Publica anunturi cu oferte de locuri de munca in tara si strainatate.

Sursa: www.publi24.ro/anunturi/locuri-de-munca/braila/

Urgent! Locuri de muncă: Muncitori necalificati Brăila …

Căută-ți locul de muncă: Muncitori necalificati in Brăila. Angajatori de Top. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 28.000+ locuri de muncă in Romania și peste hotare.

Sursa: ro.jooble.org/locuri-de-munca-muncitori-necalificati/Br%C4%83ila

Locuri de munca Braila JobZZ.ro Joburi in Romania

Vezi ofertele cu locuri de muncă din Braila, Braila. Pe JobZZ.ro găsești joburi full time, part time, etc. pentru: electricieni, instalatori, șoferi, bucătari …

Sursa: jobzz.ro/locuri-de-munca-in-romania_in-braila-br.html

URGENT! Locuri de muncă: Femei-necalificate Brăila – 18 …

Societate angajeaza muncitori necalificati si manipulanti marfa cu contract de munca, program 8 ore 9-17, de luni pana vineri. Pentru cei inafara localitatii se ofera cazare In spatii proprii. Angajarea se face in urma unui interviu pe str. Calea Prutului, 63.

Sursa: ro.jooble.org/locuri-de-munca-femei+necalificate/Br%C4%83ila

Muncitor necalificat – Publi24.ro

Cautam Muncitorii Necalificatii Avem nevoie de Muncitorii Necalificatii: Salarizare motivanta in functie de competenta de laRon/luna 1.Plata se face in functie de orele lucrate (10 Ron / ora ) 2.Contract de munca pe o perioada nedeterminata . 3. In anumite cazuri oferim si Cazare fara plata ( chirie sau cheltuieli ) 4.

Sursa: www.publi24.ro/anunturi/locuri-de-munca/munci-necalificate/

Galati • Locuri de munca Anunturi • Lajumate.ro

Mii de locuri de munca sunt disponibile in fiecare zi in Romania, insa nu intotdeauna stim unde putem gasi joburile pe care ni le dorim. O centralizare a anunturilor de angajare devine, astfel, foarte utila, atat pentru companii, cat si pentru cei aflati in cautarea unui job, pentru ca astfel cererea si oferta sa se intalneasca repede, la jumatate din distanta.

Sursa: lajumate.ro/anunturi_locuri-de-munca_in-galati-gl.html

Locuri munca muncitorii necalificati – Braila .Ziare.com

Casa de Pensii, Teatrul "Maria Filotti", Seroplant si alte 5 institutii locale fac angajari * consilier juridic, impresar artistic sau inginer silvicultor sunt doar cateva dintre posturile scoase la concurs * in total, peste 200 de locuri de munca sunt disponibile prin intermediul AJOFM Braila

Sursa: www.ziare.com/braila/articole/locuri+munca+muncitorii+necalificati