Selectează o Pagină

latimea drumurilor

1.1.2 Liitimea drumurilor in curbe so stabileste conform S’l’AS 863-85 ~i reglementarilor telmice In vigoare, 1.1.3 in cadrul latimii drumurilor se reglementeaza lii1imile platformei, partii carosabile, am prizei ~i zonei drum urilor. >Ill :;:: 1.1.4 Clasele tehnice ~i categuriile drumurilor si nt conform reglementarilor in vigoare.

Sursa: https://www.scribd.com/doc/41716978/latimea-drumurilor

Care este latimea minima legala pt drumurile comunale si …

Speta mea suna cam asa :Ma invecinez cu un drum de exploatare care o latime de 2.5 m si pe care circula carutele. Intrucit latimea drumului este prea mica, gardul a fost darimat de 4 ori. Ce pot face ? Oare latimea legala este de doar 2.5 m?

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_60037/Care-este-latimea-minima-legala-pt-drumurile-comunale-si-drumurile-de-exploatare.html

Ordonanța nr. 43/1997 privind regimul drumurilor

Ordonanța nr. 43/1997 privind regimul drumurilor . … Încadrarea în categorii funcționale a drumurilor naționale, județene și comunale se face prin hotărâre a Guvernului, iar a drumurilor vicinale și a străzilor, prin hotărâre a consiliului județean sau local, după caz.

Sursa: https://lege5.ro/Gratuit/geztaojw/ordonanta-nr-43-1997-privind-regimul-drumurilor

Latimea drumului de acces

intrebarea mea este, daca el poate sa obtina o autorizatie de constructie pt casa de locuit , avand in vedere ca latimea drumului este de 3.5ml, care face parte tot din proprietatea sa, din cei 3300mp,–de exp: la un incendiu o masina de pompieri ar putea sa intre pe acest drum avand in vedere ca nu are si o alta iesire. va multumesc.

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_409601/Latimea-drumului-de-acces.html

Cauti Latimea Drumurilor Comunale?

Care este latimea minima legala pt drumurile comunale si … Speta mea suna cam asa :Ma invecinez cu un drum de exploatare care o latime de 2.5 m si pe care circula carutele. Intrucit latimea drumului este prea mica, gardul a fost darimat de 4 ori. Ce pot face ? Oare latimea legala este de doar 2.5 m?

Sursa: https://cv-inginer.ro/latimea-drumurilor-comunale/