Selectează o Pagină

www.isubacau.ro

Ceremonialul militar de predare – primire a comenzii unității Ieri, 02 august, la sediul ISUJ Bacău, din strada Milcov, nr. 49, a avut loc ceremonialul militar de predare – primire a comenzii unității, cu ocazia trecerii in rezervă, cu drept la pensie, a domnului colonel Ioan Mihalache – inspector șef.

Sursa: http://www.isubacau.ro/index.php/informatii-publice/comunicate-de-presa?start=20

www.isubacau.ro

ACTIVITĂȚI DE VERIFICARE ȘI ÎNTREȚINERE A SIRENELOR În data de 26 iulie a.c., S.C. Hidroelectrica S.A. – Sucursala Hidrocentrale “Bistrița” – Piatra Neamț va desfășura o serie de activități de verificare și intreținere a sistemului de avertizare-alarmare in caz de accidente la baraje, de

Sursa: http://www.isubacau.ro/index.php/14-informatii-de-interes-public/comunicate-de-presa?start=90

HG 1492 09/09/2004

Acasă Despre Proiect Facilități Oferite Legături Utile Prin portalul N-Lex se acorda acces gratuit la legislatiile nationale ale statelor membre, portalul fiind conceput pe baza unei tehnologii de comunicare interne, ce permite accesarea directa a bazelor de date legislative nationale, rezultatele cautarilor venind direct de la sursa.

Sursa: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/55469

Cauti Conditii De Avizare/Autorizare?

ISU Bistrița: Condiții de avizare/autorizare ale … 11/6/2015 · Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Bistrița” al județului Bistrița – Năsăud reamintește proprietarilor sau administratorilor de localuri de alimentație publică principalele cerințe de avizare/autorizare :

Sursa: https://cv-inginer.ro/conditii-de-avizare-autorizare/