Selectează o Pagină

ISC

I. Autorizare pe bază de examen Sesiuni de examinare . Anunt de organizare sesiune . Inspectoratul de Stat in Construcţii – I.S.C. organizează sesiune de examene pentru autorizarea responsabililor tehnici cu execuția lucrărilor de construcții in perioada 09 – 13 martie 2020.

Sursa: www.isc.gov.ro/autorizare_rte_sesiuni_08.01.2020.html

Pregătire Examen RTE – Colegiul Tehnic al Diriginţilor de …

ISC organizeaza IN PERIOADA 03 – 07.06.2019 SESIUNE DE AUTORIZARE RTE Cursurile de pregătire in vederea susținerii examenului RTE vor fi susținute in perioada 17-19 mai la București și sunt structurate pe 2 module: 17 […]

Sursa: colegiu-diriginti-santier.ro/pregatire-examen-rte/

Curs pregătire pentru examenul de Responsabil Tehnic cu …

În intervalul 04 iunie – 15 iunie 2018 I.S.C. va organiza examenul anual de atestare pentru Responsabilii Tehnici cu Execuția. Depunerea dosarelor in vederea atestării se va face pană la data de 17 aprilie 2018.

Sursa: colegiu-diriginti-santier.ro/curs-pregatire-pentru-examenul-de-responsabil-tehnic-cu-executia/

Cauti Teste Grila Rte? – cv-inginer.ro

2/15/2020 · Bibliografia 2017 pentru examen RTE _ISC domeniile 6.1 si 8.1: instalatii si retele electrice 01/10/2017 Aveti mai jos lista bibliografica completa pentru toate domeniile pentru care ISC a organizat examene pentru autorizarea responsabililor tehnic

Sursa: cv-inginer.ro/teste-grila-rte/

RTE ISC | Puterea sub lupă … pană la bec!

Aveti mai jos lista bibliografica completa pentru toate domeniile pentru care ISC a organizat examene pentru autorizarea responsabililor tehnici cu executia RTE in anul 2017. Pentru Domeniile instalatii electrice 6.1 si retele electrice 8.1 atasez fisierele cu materialul bibliografic cerut. Partea de legislatie este comuna pentru mai multe domenii.

Sursa: stoianconstantin.wordpress.com/category/rte-isc/?aff=3999

Cauti Subiecte Examen Rte? – cv-inginer.ro

11/3/2019 · Responsabil Tehnic cu Executia: RTE_ISC vs RTE_ANRE … Anual, pana in 2021, inceteaza valabilitatea a cca 300-400 de legitimatii RTE_ANRE timp in care este de presupus sa cresca numarul persoanelor care vor da examen de RTE la ISC astfel incat sa poata sa fie acoperite de/cu RTE toate santierele pe care se executa lucrari de Instalatii si Retele Electrice.

Sursa: cv-inginer.ro/subiecte-examen-rte/

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si …

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei,programe europene, fonduri europene, programe guvernamentale, dezvoltare regionala, dezvoltare …

Sursa: www.mdrap.ro/constructii/atestari-tehnico-profesionale

Teste grilă Legislaţie in domeniul Construcţiilor …

Ultimele articole de pe Proiectare Constructii. Care sunt dimensiunile minime ale unei parcări pentru persoane cu dizabilități locomotorii. Care este lățimea minimă a unei rampe pentru persoanele cu handicap locomotor

Sursa: proiectare-constructii.ro/teste-grila-legislatie-in-domeniul-constructiilor/

Examen diriginte santier – Răspunsuri Avocatnet.ro

Buna seara,Ma poate ajuta cineva cu subiecte din anii anteriori pt examen diriginte santier domeniu 6 ? am vazut pe site ISC ca se da si un studiu de caz, despre ce este vorba? Mentionez ca este pentru prima data cand particip la examen.Multumesc !

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_508776/Examen-diriginte-santier.html

RTE_ISC | Puterea sub lupă … pană la bec!

Anual, pana in 2021, inceteaza valabilitatea a cca 300-400 de legitimatii RTE_ANRE timp in care este de presupus sa cresca numarul persoanelor care vor da examen de RTE la ISC astfel incat sa poata sa fie acoperite de/cu RTE toate santierele pe care se executa lucrari de Instalatii si Retele Electrice.

Sursa: stoianconstantin.wordpress.com/tag/rte_isc/?aff=3999