Selectează o Pagină

Inginerie Civila/Mecanica

9/18/2013 · As dori ca la anu’ sa merg la facultatea de inginerie Civila(contructii) sau mecanica.Problema-i ca nu stiu exact pe care din cele doua sa s-o aleg . Mi-ati putea spune cam ce bagaj de cunostinte este necesar pentru amandoua?

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/940273-inginerie-civilamecanica/

Pareri UTCB

5/26/2015 · Hey ! Sunt ultimul an la Scoala Superioara Comerciala Nicolae Kretzulescu (profil tehnologic-economic) si m-ar interesa cateva pareri despre Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti – Inginerie Civila -Constructii civile, industriale si agricole.

Sursa: https://www.mygarage.ro/cafenea/242125-pareri-utcb.html

Acasa

Facultatea de Constructii din Cluj-Napoca formeaza specialisti în domeniul Ingineriei civile, Inginerie si management în constructii si Inginerie geodezica. Citeste tot. Cercetare. Domenii si …

Sursa: https://constructii.utcluj.ro/

O nouă anchetă la Iași: Noi dezvăluiri despre activitatea …

Totuși, Mihai Chirica are studii în inginerie geologică și geofizică, deci nu s-ar califica pentru obținerea autorizării de diriginte de șantier, în domeniul construcțiilor edilitare și de gospodărie comunală. Totuși, el a fost manager de proiecte, pentru două proiecte mari, cu finanțare europeană la Iași.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/o-noua-ancheta-la-iasi-noi-dezvaluiri-despre-activitatea-primarului-mihai-chirica-359600.html

Cris-Crisco

Cris-Crisco din Iasi: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice

Sursa: http://urbo.ro/industrie/cris-crisco-122311