Sari la conținut

Herbion Lichen De Piatra

0
(0)

Herbion lichen de piatra 6mg, 150 ml, Krka – Farmacia Tei

Herbion lichen de piatra sirop contine sorbitol. Daca medicul dumneavoastra v-a spus ca aveti intoleranta la unele glucide, intrebati medicul inainte de a utiliza acest medicament. Acest medicament contine cantitati reduse de alcool etilic, sub 100 mg per doza. 3. Cum sa utilizati Herbion lichen de piatra sirop

comenzi.farmaciatei.ro

Herbion lichen de piatra 6 mg / ml x 150 ml sirop | Catena

Herbion lichen de piatra 6 mg / ml x 150 ml sirop – Catena. Herbion lichen de piatra sirop contine extract de lichen de piatra. Este un medicament pe baza de plante: medicinale cu utilizare traditionala care se foloseste – exclusiv pe baza utilizarii indelungate – pentru. – tuse uscata, iritativa, – inflamatii usoare ale tractului respirator …

www.catena.ro

Sirop antitusiv Herbion lichen de piatra 6 mg/ml, 150 ml

Herbion lichen de piatra sirop contine extract de lichen de piatra. Este un medicament pe baza de plante: medicinale cu utilizare traditionala care se foloseste exclusiv pe baza utilizarii indelungate pentru tuse uscata, iritativa, inflamatii usoare ale tractului respirator superior si iritatia mucoasei gurii si gatului, incluzand raguseala si dureri in gat.

www.drmax.ro

Herbion Lichen de piatra sirop x 150ml – Tuse

Despre Herbion lichen de piatra sirop se stie ca nu afecteaza capacitatea de a conduce vehicule si de a folosi utilaje. Herbion lichen de piatra sirop contine sorbitol. Herbion lichen de piatra sirop contine sorbitol. Daca medicul dumneavoastra v-a spus ca aveti intoleranta la unele glucide, intrebati medicul inainte de a utiliza acest medicament.

www.pharmaplus-online.ro

Herbion Lichen de piatra 150ml sirop – Farmacia Rodica

Herbion lichen de piatra sirop contine extract de lichen de piatra. Este un medicament pe baza de plante medicinale cu utilizare traditionala care se foloseste exclusiv pe baza utilizarii indelungate pentru: – tuse uscata, iritativa, – inflamatii usoare ale tractului respirator superior si iritatia mucoasei gurii si gatului, incluzand raguseala si …

www.farmaciarodica.ro

Herbion lichen de piatra 6mg, 150 ml, Krka KRKA ANTITUSIVE

Herbion lichen de piatra sirop contine extract de lichen de piatra. Este un medicament pe baza de plante medicinale cu utilizare traditionala care se foloseste pentru: – tuse uscata, iritativa, – inflamatii usoare ale tractului respirator superior si iritatia mucoasei gurii si gatului, incluzand raguseala si dureri in gat.

www.ivonafarm.ro

Prospect Medicament – Herbion lichen de piatra 6 mg/ml sirop

Ce contine Herbion lichen de piatra sirop. – Substanta activa este extract de lichen de piatra 6 mg (Cetraria islandica (L.) Acharius s.l., tallus), echivalent cu muschi lichen de piatra 96–108 mg. – Celelalte componente sunt: sorbitol lichid (necristalizant) (E420), …

www.pcfarm.ro

Herbion Lichen De Piatra 150ml – ARGEFARM

Herbion lichen de piatră sirop conţine sorbitol. Dacă medicul dumneavoastră v-a spus că aveţi intoleranţă la unele glucide, întrebaţi medicul înainte de a utiliza acest medicament. Acest medicament conţine cantităţi reduse de alcool etilic, sub 100 mg per doză.

www.argefarm.ro

Herbion Lichen de piatra sirop x 150ml – Remediumfarm

Herbion Lichen de piatra sirop x 150ml. Compara produs. Opinia cumparatorilor: Extractul de lichen de piatră sirop conţine cantităţi mari de mucilagii hidrosolubile, care acoperă, protejează şi hidratează mucoasa gurii şi gâtului, ameliorând iritaţia şi tusea uscată. Marca: Krka.

www.remediumfarm.ro

Prospect Herbion lichen de piatră 6 mg/ml sirop – ROmedic

Herbion lichen de piatră sirop împreună cu alimente, băuturi şi alcool Vi se recomandă să consumaţi cantităţi mari de ceai sau alte lichide calde când luaţi Herbion lichen de piatră sirop, dar nu imediat după utilizarea medicamentului. Administrarea de Herbion lichen de piatră 6 mg/ml sirop în sarcină / alaptare:

medicamente.romedic.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Comentariul Tau conteaza, mai mult decat un Vot ;)

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.