Sari la conținut

Gravura In Lemn

0
(0)

Gravura lemn | gravat.ro

Gravura pe lemn. Meniuri cu coperte din lemn, cutii de vin, penare, agende cu coperta din lemn si diverse obiecte decorative din lemn personalizate prin gravura laser. detalii.

www.gravat.ro

Sculpturi lemn la comanda TIMIS – Gravuri Lemn Comanda TIMIS

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.

www.gravurilemn.ro

Gravură în lemn 3D – Atelier din Râmnicu Vâlcea – StejarMasiv

16/10/2019 · Înainte de gravură în lemn 3D trebuie să menționez neapărat că am certitudinea faptului că nimic nu este întâmplător, confirmată și de un șir de întâmplări legate de cazul de față. Am remarcat la Bife Sim 2017 un stand cu un dinozaur și am ajuns să vorbesc cu Dan Pruteanu de la Wood IQ mai multe decât despre lemn și prelucrarea lemnului.

www.stejarmasiv.ro

Xilogravură – Wikipedia

Xilogravura sau xilografia (din greacă xylon = lemn) reprezintă arta de a grava lemnul și rezultatul ei, reprezentat de gravura în lemn. Aceeași denumire desemnează și tehnica de imprimare multiplicată cu matrițe din plăci de lemn moale și dens (păr, merișor), care sunt săpate, scobite sau gravate.

ro.wikipedia.org

Gravură laser în metal, lemn, plastic, carton… Gravură Laser

Posibilitatea de a procesa o gamă variată de materiale conferă laserului un avantaj față de alte procedee convenționale. Gravura laser a devenit alegerea preferată în industrie pentru producția de elemente personalizate în lemn, balsa, plastic, …

gravuralaser.ro

Gravez.ro – Gravez.ro | Gravură laser & mecanica …

Pentru obiecte promoționale din piele, lemn, plută, plus, plastic metalizat (metalex/laserable), sticlă, plexiglass, articole promoționale metalice, etc. vă oferim personalizare prin gravură/fotogravură și marcare cu LASER CO2. Putem personaliza și suprafețe cilindrice cu diametrul de pînă la 10cm.

www.gravez.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Comentariul Tau conteaza, mai mult decat un Vot ;)

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.