Selectează o Pagină

Distanta regulamentara intre o casa si gardul vecinului …

Buna ziua,vecinul din fata noastra are casa cu spatele spre fata casei noastre.distanta de la spatele casei pana la gard este cea normala.acum el a facut constructie in fata casei,dar nu a pastrat linia de la casa,adica distanta din spatele casei pana la …

Sursa: https://avocatnet.ro/forum/discutie_299803/Distanta-regulamentara-intre-o-casa-si-gardul-vecinului.html

Tot ce trebuie sa stii despre Gardul Casei

Gardul este un element ce vine in completarea designului exteriorului casei. Gradurile din fier sunt foarte apreciate datorita aspectul lor estetic, structura si, cel mai important, durabilitate. Daca optezi pentru un gard din fier realizat din materiale de calitate, acesta poate rezista si zeci de ani.

Sursa: https://www.misiuneacasa.ro/gard-casa

Util: nu va apucati sa construiti gardul fara sa va …

In afara de faptul ca gardul trebuie facut in asa fel incat sa se armonizeze architectural cu locuinta (ceea ce confirma necesitatea de a fi indrumat de un architect), oficial se considera ca mai ales gardul, care reprezinta “fata la strada” a proprietatii, are efect public, estetic, si prin urmare trebuie sa se supuna unor normative riguroase.

Sursa: https://www.spatiulconstruit.ro/articol/util-nu-va-apucati-sa-construiti-gardul-fara-sa-va-documentati/14313

Lasa banii de paine in pungi atarnate de gardul casei …

De mai bine de sapte ani, intr-un sat hunedoarean localnicii lasa banii pentru paine in sacose agatate in gardul din fata casei, fara ca acestia sa fie furati. In fiecare poarta a caselor din satul hunedorean Tomesti poti vedea cate o punga in care se afla diferite sume, ce raman chiar si o zi …

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/lasa-banii-de-paine-in-pungi-atarnate-de-gardul-casei-172680

Gard Casa – Cauti Modele de Garduri pentru curtea ta?

2/6/2018 · Unele modele de garduri din lemn erau realizate din busteni sculptati, altele din simple sipci aliniate si rotunjite la capat. Astazi, gardul realizat integral din lemn se identifica cu stilul rustic in constructii si contribuie semnificativ la sublinierea esteticii traditionale a unei locuinte.

Sursa: https://casasidesign.ro/gard-modele-de-garduri.html

%d blogeri au apreciat: