Selectează o Pagină

Universitatea Politehnica din București

Universitatea Politehnica din București este cea mai mare universitate tehnică din țară, având 15 facultăți și aproximativ 25.000 de studenți.

Sursa: https://upb.ro/

Admitere Licenta

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti organizează concurs de admitere pentru ciclul de studii universitare de licență, in sesiunea din iulie, pentru anul universitar 2019-2020. … (FILS) Facultatea de Ştiinţe Aplicate (FSA) Facultatea de Inginerie Medicală (IM)

Sursa: https://upb.ro/admitere/admitere-licenta/

Admitere Politehnica FILS Bucuresti prea simpla?

Salut, o sa dau admiterea la fils Politehnica Bucuresti, si am dat o privire peste subiectele aniilor trecuti, mi se par mult prea simple, sau ma insel cumva? Isi mai aminteste careva care a dat admiterea daca sunt astea chiar subiectele? ca cel putin 6 exercitii le-am facut in minte in 3 minute, si geniu nu sunt sigur.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1120114-admitere-politehnica-fils-bucuresti-prea-simpla/

CE TREBUIE SA STIU DESPRE ADMITERE

Upb fils mi-a dat sansa de a îmi completa studiile intr-un mediu profesional propice integrarii in industrie. Gratie programului ERASMUS bine dezvoltat la Fils, am putut studia un an in Franta chiar daca apartineam de filiera anglofona.

Sursa: http://dils.pub.ro/admitere-fils/

Home » FILS

The Faculty of Engineering in Foreign Languages (FILS) is an engineering faculty included in POLITEHNICA University in Bucharest, where teaching is conducted integrally in 3 foreign languages of international circulation: English, French and German.

Sursa: http://ing.pub.ro/en/