Sari la conținut

Fier Beton Fasonat

0
(0)

Fabrica de fasonat fier beton si otel beton OB37, PC57, BST500

Fabrica de fasonat fier beton Metal Line S.C. Metal Line Automatic S.A. isi desfasoara activitatea pe o suprafata de 5800 mp, din care o hala de productie de aproximativ 1000 mp si 4000 mp pentru platforme de depozitare si platforme tehnologice pentru operare.

www.fier-fasonat.com

Fier beton fasonat – avantajele fasonarii – Casa de Comenzi

19/01/2015 · Fier beton fasonat – avantajele fasonarii Otelul beton, denumit si oțel de armare sau fier beton, este un produs metalurgic laminat la cald, cu profil neted sau striat cu diverse modele (pentru a se obtine o bună aderenta cu betonul si ajuta la cresterea transferului de sarcina între otel și beton). In functie de profilul periodic avem otel beton:

vindem-ieftin.ro

Fier Beton Bacau – Fabrica de fasonare a otelului si fierului

Fierul fasonat este realizat în baza proiectului de construcţie, pentru rezultate rapide şi eficiente. Fasonam fier sau otel indiferent de dimensiunea sau forma necesara. Armătura de calitate garantează producţia de etrieri cu o rezistenţă îndelungată, de dimensiuni şi forme conforme proiectului. Prezentarea fabricii de fasonat Servicii oferite

fierbetonbacau.ro

Otel beton fasonat. Otel Structuri – materiale de constructii

Otel beton fasonat / fier beton fasonat fasonare mecanica Reperele de otel beton fasonat, cunoscut si sub denumirea de fier fasonat, sunt reprezentate de etrierii si barele de fier de diferite dimensiuni, procesate la un nivel de pret relativ scazut. Sunt folosite la armarea fundatiilor de case si a altor structuri betonate.

otelstructuri.ro

Otel Beton Fasonat

Procesul de fasonare al otelului beton se executa la standarde de calitate conform documentatiei si extraselor de armatura. Prelucrarea fierului se efectueaza cu o linie moderna de masini automate de fasonat si de debitat otel beton. Experienta de 25 ani

www.otel-beton.com

Otel Beton – Fier Beton pentru Armaturi – Pret Bun …

Otel Beton Fier Beton La noi gasesti cele mai bune tipuri de otel utilizate pentru armarea betoanelor. Comanzi online cantitatea dorita, iar noi asiguram transport specializat oriunde in tara. Oferim servicii de fasonare si debitare a otelului beton, in functie de specificatiile proiectului.

mathaus.ro

Fier beton Bihor – Pret de fabrica la fier beton fasonat

Fier beton Bihor – Pret de fabrica la fier beton fasonat. Cu noi construiesti ieftin si rapid. Iti oferim varianta cea mai buna si cea mai ieftina de care ai nevoie. Cum? Ne poti contacta oricand daca ai nevoie de mai multe informatii privind produsele noastre, detalii tehnice si preturi.

diviziadefier.ro

Fasonare otel beton – BADUC Magazin Online – furnizor …

Otelul beton fasonat se utilizeaza pentru executia elementelor sau structurilor din beton armat folosit in constructii industriale, civile, etc. Otelul beton fasonat se executa in conformitate cu proiectul de rezistenta, pe baza extrasului de armatura aferent respectivului proiect.

www.baduc.ro

 

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Comentariul Tau conteaza, mai mult decat un Vot ;)

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.