Sari la conținut

Drumuri Inchise Bucuresti

0
(0)

In aceasta saptamana, Bucurestiul va fi acoperit de drumuri inchise in zona centrala, in urma unor lucrari de infrastructura. Aceste lucrari vor afecta traficul in zona, motiv pentru care s-a hotarat ca anumite sectoare sa fie inchise. Strazile, bulevardele si podurile care urmeaza sa fie inchise, vor fi marcate cu indicatoare speciale, astfel incat sa fie evitate de cei care folosesc masinile, bicicletele sau alte vehicule.

Lucrarile vor afecta atat persoanele care utilizeaza mijloacele de transport in comun, cat si cei care folosesc mijloacele private. De asemenea, vor fi afectate persoanele care calatoresc pe jos, deoarece s-ar putea sa nu aiba suficient spatiu pentru a se deplasa.

Lucrarile vor dura aproximativ o luna, cu incepere de luni si sfarsit de vineri. In aceasta perioada, vor fi inchise urmatoarele strazi si bulevarde: Bulevardul Dacia, Bulevardul Unirii, Bulevardul I.C. Bratianu, Bulevardul Carol I, Calea Victoriei, Bulevardul Lascar Catargiu, Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Aviatorilor si Strada Magheru.

De asemenea, s-a decis ca urmatoarele poduri sa fie inchise, in aceeasi perioada de timp: Podul Basarab, Podul Mihai Bravu si Podul Tineretului.

Pentru a usura traficul in timpul lucrarilor, RATB va asigura transportul gratuit pentru persoanele afectate de acestea. De asemenea, autoritatile au dispus ca o parte din parcari sa fie inchise si ca viteza in zona sa fie redusa, ceea ce va ajuta la reducerea aglomeratiei si a traficului.

Aceste masuri sunt luate pentru a asigura un mediu sigur si confortabil in timpul lucrarilor, astfel incat acestea sa se desfasoare in bune conditii. Bucurestiul si-a asumat un rol important in modernizarea infrastructurii, iar aceste lucrari sunt un pas important in acest sens.

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.