Selectează o Pagină

 

Prima Casa: Care sunt actele necesare? – Conso

Pentru a obtine un credit Prima Casa, solicitantul trebuie sa prezinte in primul rand documentele care atesta veniturile obtinute. De obicei, in cazul salariatilor, acestea sunt: Adeverinta de venit. Copie dupa contractul de munca sau dupa cartea de munca. Copie dupa fisa fiscala.

Sursa: www.conso.ro/ghid/credite-imobiliare-1/programul-prima-casa/care-sunt-documentele-necesare

Dosarul pentru Prima Casa. Acte necesare (1)

6/20/2011 · Incepand de saptamana trecuta, patru banci primesc dosare de creditare pentru noua forma a programului "Prima Casa". AvocatNet.ro iti spune care sunt documentele necesare pentru a te inscrie in Prima Casa 4 la BCR si BRD. Documente necesare la BCR Cerere de credit (formular tip BCR)

Sursa: avocatnet.ro/articol_24967/Dosarul-pentru-Prima-Casa-Acte-necesare-1.html

Documente necesare pentru creditul Prima Casa | Traieste bine

Documentele necesare pentru creditele Prima Casa sunt: cererea de credit completata, documente de venit, etc. Calculator rate. Pentru a obtine un credit Prima Casa, solicitantul trebuie sa prezinte o serie de documente, valabile pentru fiecare banca ce acorda finantare prin Programul Prima Casa.

Sursa: www.traieste-bine.ro/documente-necesare-pentru-creditul-prima-casa.html

Ce documente sunt necesare pentru Prima Casă

9/8/2013 · Cei care doresc să cumpere o locuință prin "Prima Casă" au nevoie de o listă de documente, ultimul introdus recent fiind certificatul de eficienţă energetică. Astfel, dosarul de creditare va cuprinde copii ale actului sau actelor de identitate a solicitantului, membrilor familiei, şi, după caz, pentru persoanele care participă cu veniturile lor la credit, denumite coplătitori.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro/stiri/ce-documente-sunt-necesare-pentru-prima-casa–18729.html

Informatii solicitari garantii Prima Casa

Informatii solicitari garantii Prima Casa. Pentru a verifica stadiul solicitarii dumneavoastra de garantare, folositi formularul alaturat. Obs: Toate campurile sunt obligatorii.

Sursa: www.fngcimm.ro/informatii-solicitari-garantii-prima-casa

 

Căutări Similare: Documente Prima Casa