Selectează o Pagină

deschiderea minima a unui tere pentru autorizatie

10/8/2018 · Am gasit un teren de vanzare de 7mx23 m in constanta. vanzatorul nu stie daca se poate obtine autorizatie de constructie.Stie cineva daca se poate obtine autorizatie, avand in vedere ca terenul are deschiderea de 7 m la strada, in rest nu are acces pe teren.

Sursa: https://www.imobiliare.ro/imoexpert/question/deschiderea-minima-a-unui-tere-pentru-autorizatie/

Dimensiunile minime ale unui teren de casă

Când te gândești să-ți faci un proiect de casă și, pe viitor, să-ți construiești o casă, alegerea terenului de construcții este un pas extrem de important. Un teren de casă este factorul cel mai important asupra viitoarei tale case prin forma și dimensiunile lui, prin regulamentul de urbanism care i se aplică, prin calitățile sale geotehnice.

Sursa: http://www.trilitica.ro/blog/dimensiunile-minime-ale-unui-teren-de-casa-infografic/

Latimea drumului de acces

In cazul constructiilor ce formeaza curti interioare, asigurarea accesului vehiculelor de pompieri se va face prin ganguri cu o latime minima de 3 m si o inaltime de 3,5 m. Accesele si pasajele carosabile nu trebuie sa fie obstructionate prin mobilier urban si trebuie sa fie pastrate libere in permanenta.

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_409601/Latimea-drumului-de-acces.html

Cauti Deschidere Minima Teren Pentru Constructie?

EXISTA CUMVA O LATIME MINIMA A TERENURILOR INTRAVILANE … 9/8/2006 · Am un teren intravilan de vanzare de 5000mp, problema mare e ca am deschidere la strada de doar 16,5m…exista cumva in legislatie ceva care sa oblige la o latime minima pentru o constructie de orice gen (locuinta, constructie comerciala).

Sursa: https://cv-inginer.ro/deschidere-minima-teren-pentru-constructie/

Cum să construiești o casă

Seara buna.Am un teren de 1500m patrati dar primii 10 metri pe lungime au o deschidere de 6 m,dupa care se lateste la 11 m pe restul lungimii.Se poate construii în aceste conditii,dat fiind ca deschiderea la strada este mai mica de 8 metri?Multumesc.

Sursa: https://edifica.ro/cum-sa-construiesti-o-casa/alegerea-terenului/