Selectează o Pagină

Cursuri de Calificare Initiere si Perfectionare autorizate …

Cursuri de Calificare si Formare Profesionala Autorizate, diplome recunoscute – CPP Alexanders! Experienta de peste 18 ani! Reduceri ! Plata si in rate!

Sursa: https://www.cppalexanders.ro/

Buldoexcavatorist

OLX.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe OLX.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe OLX.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici.

Sursa: https://www.olx.ro/oferte/q-buldoexcavatorist/

Atestat RAPID buldoexcavatorist mecanic utilaje grele vola …

Foarte potrivit pentru persoanele care NU au timp să meargă la CURS. Atestatul se poate obține printr-o testare in acest domeniu. Certificatul este recunoscut și in U.E. Mecanicul de utilaje grele este conducătorul de maşini şi utilaje pentru terasamente (buldoexcavator, vola, gredere, compactor, excavator, incarcator frontal), care conduce, intreţine şi supraveghează instalaţii …

Sursa: https://www.olx.ro/oferta/atestat-rapid-buldoexcavatorist-mecanic-utilaje-grele-vola-compactor-ID828QW.html

Centrul de Calificare

Cursuri de calificare gratuite, cu finantare din fondul de somaj si fonduri europene. Cu ajutorul asociatiei noastre de calificare si instruire profesionala poti beneficia de cursuri de calificare care sunt acreditate si recunoscute la nivel national. Te poti inscrie online si poti urma cursurile in diverse orase ale Romaniei.

Sursa: https://calificare-evaluare.ro/