Selectează o Pagină

Curs Design Interior Cluj

Dacă pentru tine reprezintă un mod de exprimare, inseamnă că acest Curs de Design Interior Cluj este ceea ce cauți. Fii la curent cu stilurile, cu ce “se poartă” și ce “nu se poartă”, invață regulile și experimentează! Curs Design Interior – de la Pasiune la Meserie! Ca in orice domeniu și designul interior

Sursa: https://cluj.com/cursuri/curs-design-interior-cluj/

Curs Design Interior Avansati in Bucuresti si Cluj-Napoca …

Descriere Curs Specialist Decorator Interioare- Design Interior Avansati in Bucuresti si Cluj-Napoca.. Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere…. Incepe o noua calatorie in lumea designului de interior la un nivel avansat in care tehnicile si metodele de prezentare a proiectelor sunt puse in valoare pas cu pas de-a lungul cursurilor.

Sursa: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-specialist-decorator-design-interior-avansati/

Cursuri design interior Cluj-Napoca

Cursuri de design interior pentru incepători, in perioada octombrie-noiembrie 2019. Cursurile de design interior se desfășoară la Hotel Meridian, in Cluj-Napoca. Preț curs design interior: 1449 lei.

Sursa: https://edlab.ro/

Cat de fain a fost la cursul de Design Interior de la Cluj!

3/7/2018 · Au trecut aproape doi ani de cand Creative Learning, școala de cursuri creative inițiată de noi, a depășit hotarele Bucureștiului.Așa cum era, poate, previzibil, primul oraș in care ne-am extins a fost Cluj-Napoca, iar apoi, incepand de anul trecut, cursul de Design Interior a caștigat adepți și in alte orașe cu vibe de schimbare, precum Iași și Timișoara.

Sursa: http://designist.ro/cat-de-fain-a-fost-la-cursul-de-design-interior-de-la-cluj/

Creative Learning

Cat de fain a fost la cursul de Design Interior de la Cluj! Feb 22, 2018 Creative Learning. Impresii de la cursul de Design Textil: tricotatul e din nou cool! Jan 30, 2018 Creative Learning. Cum iți poate schimba viața un curs de design interior? … Aștept cu nerăbdare următorul curs de Design Interior.” …

Sursa: http://creativelearning.ro/