Selectează o Pagină

Admitere 2019

SESIUNEA SEPTEMBRIE . Informații generale. METODOLOGIA de organizare și desfășurare a concursului de admitere la ciclul de studii universitare de licență la UPT – sesiunile iulie și septembrie 2019. Anexa 1 la metodologia de admitere – Domenii de studii, tipuri de concurs și media de admitere Anexa 2 la metodologia de admitere – Candidații premiați la competiții naționale și …

Sursa: http://upt.ro/Informatii_admitere-2018—licenta-_942_ro.html

Cauti Culegeri Admitere Politehnica Bucuresti 2018 Pdf?

9/16/2019 · Cauti Culegeri Admitere Politehnica Bucuresti 2018 Pdf? Carti Admitere Politehnica Bucuresti UPB. Culegere Admitere Politehnica Bucuresti Culegeri Admitere Politehnica Bucuresti Carte Admitere Politehnica Bucuresti Carti Admitere Politehnica Bucuresti Test Admitere Politehnica Bucuresti Teste Admitere Politehnica Bucuresti … pentru admitere in anul universitar 2018-2019) ADMITERE

Sursa: https://cv-inginer.ro/culegeri-admitere-politehnica-bucuresti-2018-pdf/

Facultatea de Automatică și Calculatoare

* achitarea la Biroul Taxe a sumei de 500 lei, reprezentând o parte din taxa de școlarizare pâna cel mai tarziu în ultima zi a primei etape de confirmări (pentru cei care ocupă un loc la taxă în data de 13 septembrie 2019) și depunerea unei copii a chitanței doveditoare, la comisia de admitere la care candidatul a fost declarat admis.

Sursa: https://www.utcluj.ro/admitere/licenta/automatica-si-calculatoare/

Admitere

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti organizează concurs de admitere în învățământul superior pentru ciclul de studii universitare de LICENȚĂ, MASTERAT și DOCTORAT. PLATA TAXA DE ÎNSCRIERE LICENȚă (ADMITERE) Banca Comerciala Romana:

Sursa: https://upb.ro/admitere/

Admitere Licenta

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti organizează a doua sesiune de admitere până pe 12 septembrie 2019 – pentru ocuparea locurilor rămase vacante în urma neînmatriculării candidaţilor declaraţi admişi în sesiunea Licenţă Iulie 2019.

Sursa: https://upb.ro/admitere/admitere-licenta/