Selectează o Pagină

 

Credit imobiliar Noua Casă 2020 – Credite – BCR

Uite etapele prin care trebuie să treci ca să obții creditul Noua Casă Programul de credit imobiliar Noua Casă inlocuiește Programul Prima Casă, dedicat persoanelor fizice, care indeplinesc criteriile legale …

Sursa: www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/credite/credite-pentru-casa/noua-casa-bcr

Creditul imobiliar prin programul guvernamental Prima Casa …

Te ajutam sa faci pasul catre casa ta, printr-un credit imobiliar garantat de stat si cu costuri reduse: Prima Ta Casa – credit imobiliar prin programul guvernamental Prima Casa, de la Raiffeisen Bank! Aseaza-te la casa ta cu creditul imobiliar prin programul guvernamental. Rezultate din Persoane fizice. Rezultate recomandate.

Sursa: www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/credite/credite-imobiliare/creditul-imobiliar-prin-programul-guvernamental-prima-casa/

Prima casa persoane fizice – compara creditele si aplica …

Ce presupune creditul prima casa? Creditul prima casa este un imprumut pentru achizitia unui imobil. Acest imprumut se poate garanta cu acel imobil pentru a asigura garantia returnarii creditului.

Sursa: www.vreaucredit.ro/credite-imobiliare/prima-casa/

Credit Imobiliar Noua Casa 2020 – Banca Transilvania

Creditul Noua Casa 2020 oferit de BT permite cumpararea locuintei prin programul guvernamental Noua Casa Afla detalii pe site Calculeaza RATA!

Sursa: www.bancatransilvania.ro/pentru-tine/credite/credite-pentru-investitii-imobiliare/noua-casa/

Credit noua casă | CEC Bank

Cu Creditul Noua Casă, iți poți cumpăra prima locuință sau te poți muta intr-o casă mai mare, beneficiind de facilități guvernamentale: garanții de stat pentru credit și dobanzi reglementate. Programul guvernamental Noua Casă este noua variantă a programului Prima Casă.

Sursa: www.cec.ro/credite-prima-noastra-casa

Prima Casă 2021. Cum poți să iți iei credit prin Programul …

Programul Prima Casă 2021, modificat de Guvern anul trecut, a devenit Programul Nouă Casă 2020 și se pregătește pentru a doua sesiune de finanțare din anul 2021.

Sursa: www.stirilekanald.ro/prima-casa-2021-locuinta-programul-noua-casa-20123596

Creditul Prima Casa | O familie, o casa | Detalii complete

Poti obtine Creditul Prima Casa si cu un venit minim net pe economie. Vechimea la locul de munca poate fi de 1 an, insa sunt si banci care cer minimum 3 luni. In functie de conditiile fiecarei banci, varsta minima la care poti solicita creditul este cuprinsa intre 18 si 25 de ani.

Sursa: mrfinance.ro/creditul-prima-casa/

ING Noua Casă | Calculator credite noua casa | ING Romania

Creditul ING Prima Casa devine credit ING Noua Casa. Calculatorul de rate ING pentru credit te ajuta sa-ti achizitionezi casa.

Sursa: ing.ro/lp/noua-casa

BCR – Calculator Credit Prima Casa – Expertul Banilor

In 2020, Programul Noua Casa a inlocuit programul Prima Casa. Suma maxima imprumutata a crescut pana la 119.000 euro, iar avansul minim este cuprins intre 5% si 15%, in functie de valoarea creditului.

Sursa: www.expertulbanilor.ro/prima-casa/bcr/

8 motive pentru care nu primesti creditul Prima Casa

Creditul Prima Casa se acorda pe o perioada de maxim 30 de ani. Varsta maxima pe care trebuie sa o ai (tu sau oricare dintre coplatitori) difera de la banca la banca si variaza intre 65 si 80 de ani. In cazul in care un coplatitor are in acest moment 60 de ani, creditul nu va putea fi efectuat pe o perioada mai mare de 20 de ani, iar asta in cel mai fericit caz.

Sursa: casa.acasa.ro/amenajarea-casei-44/8-motive-pentru-care-nu-primesti-creditul-prima-casa-8508.html

 

Căutări Similare: Creditul Prima Casa