Selectează o Pagină

 

Credite lei (RON) – Persoane fizice – VreauCredit.ro

Cauta Credite pentru persoane fizice, in lei (RON) pe VreauCredit.ro! Te asteapta 214 de credite bancare oferite de 22 banci. Calculeaza rate, imprumuturi si refinantari la diferite banci din Romania!

Sursa: www.vreaucredit.ro/credite/lei/

Calculator: Credit in lei sau euro? – Expertul Banilor

Calculatorul determina costul total pentru un credit in lei si unul in euro, pornind de la datele introduse de tine si iti arata ce s-ar fi intamplat cu rata lunara, tinand cont de fluctuatiile valutare si ale ratelor dobanzilor din ultimii ani. 1. Alege creditul dorit. Credit. RON EUR.

Sursa: www.expertulbanilor.ro/calculator-credit-in-lei-sau-euro/

Credit in lei sau valuta? – Credite, depozite, investitii …

Creditele in lei nu expun clientii la riscul valutar, astfel ca nu trebuie sa iti face probleme legate de evolutia cursului de schimb. Creditele in lei sunt insa expuse unui alt risc: cel de rata a dobanzii. Spre deosebire de dobanzile la euro, dolari sau franci elvetieni, dobanzile in lei sunt mult mai agitate.

Sursa: www.expertulbanilor.ro/ghid-credit-imobiliar/credit-in-lei-sau-valuta/

Credit in lei sau in valută? – Blog CursValutar.ro

Creditul in lei sau in valută este principalul instrument de achiziție al persoanelor fizice, și nu numai. Motiv pentru care băncile au creat diverse tipuri de credite, in funcție de nevoile consumatorilor.

Sursa: www.cursvalutar.ro/blog/credit-in-lei-sau-in-valuta/

Credit de Nevoi Personale cu Ipotecă in LEI | CEC Bank

– Credit de nevoi personale in LEI, cu ipotecă (inclusiv refinanțare): 500 lei; Comision lunar de administrare credit, aplicabil la soldul curent: – Credit de nevoi personale in LEI cu ipotecă (inclusiv refinanțare): 0,04%; Comision de rambursare anticipată: ZERO; Comision unic pentru servicii prestate la cererea clientului: 400 lei; Dobanzi

Sursa: www.cec.ro/credite-pentru-nevoi-personale-cu-ipoteca-imobiliara-in%20lei

Credit Ipotecar Imobiliar in LEI | CEC Bank

Credit Ipotecar Imobiliar in LEI Ca să te muți in casa ta. Poți imprumuta pană la 85% din valoarea locuinței, cu o dobandă de 4,38% pe an.

Sursa: www.cec.ro/credit-ipotecar-imobiliar

Credit nevoi personale ING. Simulator credite ING Personal

Comision analiză dosar: 200 lei, doar dacă se acordă creditul de nevoi personale; DAE: 8,29% pe an; Prima de asigurare in prima lună 48,3 lei; Rezultă că vei primi un credit de nevoi personale de 35000 lei cu o rată lunară de 705,49 lei. În total, in 5 ani, vei da inapoi 42529,62 lei.

Sursa: ing.ro/persoane-fizice/credite/ing-personal

Credite In Rate Fixe – Imprumut In Rate – FixCredit.ro

Credite de nevoi personale. APLICA online pentru un imprumut pentru nevoi personale pe termen lung. Obtine ACUM pana la 10.000 LEI + 12 rate

Sursa: www.fixcredit.ro/credit-in-rate

Simulator credite | Calculator rate | BancaTransilvania

Astfel, fie ca vorbim despre creditul imobiliar-ipotecar sau despre o investitie imobiliara, poti vedea foarte repede si simplu date precum suma maxima pe care o poti cere imprumut pentru creditului dorit, atat in lei cat si in euro, cate rate vei avea de platit, tipul si valoarea dobanzii, cuantumul ratelor precum si suma de restituit aferenta creditului pe care il vrei.

Sursa: www.bancatransilvania.ro/simulator-credite/

Ratele la creditele in lei se calculează după un nou …

Ultima zi cu credite in lei in funcţie de ROBOR Guvernul a decis, prin Ordonanţa 114, să schimbe indicele de referinţă la creditele in lei, motivand că dobanda ROBOR este mai mare decat dobanda la care se imprumută băncile intre ele prin tranzacţiile efective.

Sursa: adevarul.ro/economie/bani/ratele-creditele-lei-calculeaza-nou-indice-astazi-1_5cc9c95c445219c57e261cb5/index.html

 

Căutări Similare: Credite In Lei