Selectează o Pagină

 

Definitie Credit ipotecar – Comunicate de Presa

Definitie Credit ipotecar: Credit bancar pe termen lung, garantat cu un contract de ipoteca.Se acorda de regula pentru construirea, cumparraea sau transformarea unei locuinte.Ipoteca se constituie asupra bunului imobiliar in cauza.

Sursa: www.comunicatedepresa.ro/credit-ipotecar/definitie/

Care este diferenta dintre creditul imobiliar si cel …

Creditul ipotecar consta intr-un imprumut pentru cumpararea, constructia sau renovarea (modernizarea) unei locuinte si se garanteaza obligatoriu cu locuinta respectiva – pentru a se asigura obligatia platii creditului rezultata in urma acestui imprumut.

Sursa: intreb.bancatransilvania.ro/care-este-diferenta-dintre-creditul-imobiliar-si-ipotecar/

Contract de credit ipotecar. Definitie termen juridic

Contract de credit ipotecar. Definitie termen juridic Dictionar juridic Contract de credit ipotecar Definitie: Cu cel putin 10 zile inainte de semnarea contractului de credit ipotecar imprumutatorul va pune la dispozitie imprumutatului o oferta scrisa care va cuprinde toate conditiile contractului, precum si termenul de valabilitate a acestuia.

Sursa: www.dreptonline.ro/dictionar_juridic/termen_juridic.php?cuvant=Contract%20de%20credit%20ipotecar

Credite imobiliare si ipotecare – Refinantari – Banca …

Daca primesti veniturile inntr-un cont BT, pentru un credit in valoare de 200.000 lei, contractat pe o perioada de 30 de ani (360 rate lunare) cu dobanda variabila pe toata perioada de creditare 6,55% ROBOR la 6 luni (ROBOR 6M la 31.12.2018: 3,30%) + marja …

Sursa: www.bancatransilvania.ro/pentru-tine/credite/credite-pentru-investitii-imobiliare/credite-imobiliare-ipotecare/

Credit ipotecar definitie. Dictionar de termeni imobiliari …

Credit ipotecar definitie. Dictionar de termeni imobiliari, definitii financiar-bancare si economice, glossar juridic si ghid al termenilor din domeniul constructiilor. Pe TopEstate.ro gasesti peste 2.000 de definitii impreuna cu explicatii ale fiecarui termen.

Sursa: imobiliare.topestate.ro/lumea-imobiliara/dictionar-de-termeni/credit-ipotecar/

ipotecar – definiție și paradigmă | dexonline

IPOTECÁR, -Ă, ipotecari, -e, adj. 1. (Despre o creanță, un creditor) Care are drept de ipotecă, garantat printr-o ipotecă. 2. Privitor la o ipotecă.

Sursa: dexonline.ro/definitie/ipotecar

Poti face o simulare cu calculatorul de credit ipotecar ING

Ce costuri am la un credit ipotecar de 400000 lei pe 30 de ani? Dacă vrei să iei un credit ipotecar de 400000 lei pe 30 ani cu asigurare de viață și vei aduce un avans intre 15% și 25%**: Dobanda: 4,54% pe an, variabilă trimestrial, indice IRCC (1,88% p.a) plus marja ( 2,96% p.a.) Comision analiză dosar: 900 lei

Sursa: ing.ro/persoane-fizice/credite/ipotecar

 

Căutări Similare: Credit Ipotecar Definitie