Selectează o Pagină

Preturi demolari case | CSConstruct | Constructii case …

Exemplu de calcul demolare: Casa de 50 mp construiti amprenta la sol de caramida fara stalpi beton si fara placa inmultit cu 130 lei / mp = 6500 lei. In pretul acesta intra : Demolarea acoperisului, al tavanului, peretilor, pardoselii, elevatiei, scoaterea fundatiei din pamant si caratul acestora din curtea dvs.

Sursa: csconstruct.ro/preturi-demolari-case/

O demolare "profesionista" va costa minim 2000 ron

O astfel de demolare costa intre 15 si 30 de euro pe metru patrat. Explozibilul este folosit in cantitati mici pentru a scoate cladirea din echilibru. Acest lucru inseamna ca imobilul fie va fi rasturnat pe o parte fie va cadea pe suprafata pe care este construit.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro/ghidul-casei/o-demolare-profesionista-va-costa-minim-2000-ron~ni4m4k

Acte necesare pentru demolare – Casa Acasa.ro

Constructia casei # constructie # casa # demolare Acte necesare pentru demolari Acte necesare pentru demolari In cazul in care te-ai decis sa demolezi sau sa dezmembrezi partial o constructie si instalatiile sale aferente este bine sa stii ca vei avea nevoie de o autorizatie pentru demolare. Autorizatia pentru demolari este emisa in aceleasi conditii ca cea de construire, de catre autoritatile …

Sursa: casa.acasa.ro/casa-constructii-45/acte-necesare-pentru-demolari-148704.html

Casa batraneasca de vanzare – Septembrie 2020

Vezi 3.607 rezultate pentru Casa batraneasca de vanzare la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate incepand de la 2.000 EUR. Cauți mai multe imobiliare de vanzare? Explorează și Case de vanzare!

Sursa: www.oferte360.ro/proprietati-vanzare/casa-batraneasca-de-vanzare.html

Autorizatie demolare casa batraneasca – Răspunsuri …

8/25/2012 · Autorizatie demolare casa batraneasca. maflov Utilizator 17:53, 24 August 2012. Buna ziua, am dori sa stim care sunt procedurile legale pentru obtinerea unei autorizatii de demolare pentru o casa veche, ramasa ca mostenire. Mentionez ca starea casei impune demolarea – …

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_312300/Autorizatie-demolare-casa-batraneasca.html

Consolidare si modernizare casa veche – Misiunea Casa

12/4/2014 · Casa mea , 70 mp , 2 dormitoare , 1 baie , 2 holuri , 1 bucatarie si o sufragerie a costat undeva in jur de 600 mil . In conditile in care nu s-a turnat placa peste parter , s-a facut doar camasuire cu plasa sudata si centurata . Casa este din caramida , …

Sursa: www.misiuneacasa.ro/forum/forum/amenajari-exterioare/fundatia-casei/30981-consolidare-si-modernizare-casa-veche

5 paşi de urmat pentru a renova eficient o casă …

Sa stii ca de ceva timp ma tot gandesc ca in viitorul nu stiu care( apropait, mai departat) sa ma mut la tara la casa batraneasca a bunicilor mei de fapt care este la 7 km de Drobeta. Răspundeți. Paula Ion 16 septembrie 2016 at 19:40. Pastrezi si amintirile; te alegi si cu o casa moderna.

Sursa: www.albinutamagica.ro/2016/09/5-pasi-de-urmat-pentru-renova-eficient-o-casa-batraneasca/

casa batraneasca – Anunturi gratuite – Publi24.ro

Vand casa batraneasca in comuna Scoarta, sat Ceratu: 3 camere, anexe gospodaresti, 7000 mp teren aferent, Cf, front stradl 44 de m. Zona este extrem de linistita, frumoasa si inconjurata de padure, fiind pretabil pentru o pensiune. Utilitati: curent existent, posibilitatea de a avea cablu, canalizare, apa.

Sursa: www.publi24.ro/anunturi/?q=casa+batraneasca