Selectează o Pagină

MECANICI DE MASINI SI UTILAJE COR 723

Taxarea salarială in cazul contractelor cu normă parțială a devenit, de la inceputul acestui an, și mai complicată. Există salarii minime multiple la care trebuie să se raporteze angajatorii, există facilități fiscale ce pot sau nu să fie aplicate in sectorul construcțiilor, există diferențe uneori semnificative pe care angajatorii trebuie să le scoată din buzunar pentru a se …

Sursa: http://www.123coduri.ro/cauta-in-baza-de-date-coduri-cor.php?vcodg1=7&vcodg2=72&vcodg3=723

Fisa postului pentru Mecanic utilaje

Tags: fisa postului, fisa de post, mecanic utilaj, cor 723302. Intrebare: Mecanic utilaje. Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Clic aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii PortalCodulMuncii.ro … Fisa postului pentru Mecanic utilaje.

Sursa: https://www.portalcodulmuncii.ro/fisa-postului-pentru-mecanic-utilaje-23307.htm

Coduri Cor din Grupa Majora 7

Coduri COR din grupa 7 . 7 Muncitori calificati si asimilati. Muncitorii calificati si asimilatii acestora aplica cunostinte si competente specifice in domenii privind construirea si intretinerea cladirilor, ridicarea structurilor metalice, reglarea masinilor-unelte sau fabricarea, montarea, intretinerea si repararea utilajelor, echipamentelor sau uneltelor, executarea lucrarilor specifice de …

Sursa: http://coduri-cor.com/Grupa-Majora-7.html

Fisa de post mecanic utilaj

4/16/2018 · [In cazul in care denumirea postului din firma dvs. nu se regaseste in COR, va trebui sa treceti codul din COR pentru denumirea cea mai apropiata din punct de vedere al sarcinilor si responsabilitatilor.] 4. Departamentul / locatia: Mecanica [Repartizarea se va face conform marimii, specificului si organigramei firmei.] 5.

Sursa: https://legislatiamuncii.manager.ro/a/24921/fisa-de-post-mecanic-utilaj.html

COR 2019

COR 2019 – 7233 – Mecanici de masini agricole si industriale. Clasificarea Ocupatiilor din Romania. Cod COR actualizat permanent. Codul COR la zi. Coduri COR pentru toate ocupatiile.

Sursa: https://rubinian.com/cor_5_ocupatia.php?id=7233