Selectează o Pagină

Pret m3 beton. Cat costa o cifa cu beton? – Beton Expert

Avand in vedere ca o cifa plina la capacitate cu un beton greu poate sa atinga si 10 tone, este de inteles ca in cazul drumurilor impracticabile din diferite motive, va puteti confrunta cu un refuz al statiei de a prelua comanda dumneavoastra.

Sursa: www.betonexpert.ro/pret-beton-m3/

Livrare Beton – TehnoConstruct.ro

Preturile pentru beton includ TVA. Transportul betonului este gratuit pentru o cantitate de minim 7 mc/malaxor (cifa) la o distanta de maxim 10 km/sens (20 km/cursa) fata de statiile de betoane situate in : Rudeni (Chitila), Bragadiru, Pantelimon si Jilava (Progresul).

Sursa: www.tehnoconstruct.ro/info/livrare-betoane

Turnare beton – Global Beton

Transport beton cu cifa. Pentru a impiedica segregarea betonului proaspăt, GLOBAL BETON INVESTMENT pune la dispoziţia clienţilor servicii de transport cu autobetoniere (automalaxoare) moderne (cifa de beton are capacitate de 9 sau 10 metri cubi), dar ne deplasăm şi pentru o cantitate mai mică de beton.

Sursa: www.betonlacifa.ro/turnare-beton/

Statii betoane Bucuresti si Ilfov, oferta … – preturi beton

Transportul betonului se efectueaza cu cife de beton capacitate 10mc si este taxat in functie de zona in care se alfa santierul Dvs. cu preturi incepand de la 11 lei/km. Servicul de pompare beton este asigurat de 7 pompe de beton cu brate de 24,27,34, si 44ml cat si de pompe stationare de beton cu furtun de pana la 100m lungime.

Sursa: www.preturibeton.ro/pret_beton_vanzare_beton.html