Selectează o Pagină

Ingineria Infrastructurii Transporturilor "I.I.T …

Termenul limită pentru primirea articolelor Sesiunii științifice studențești este de 10 Iunie 2019. Odată cu trimiterea articolelor, se va trimite si acceptul indrumătorului.

Sursa: http://cfdp.utcb.ro/iit/

CFDP

Pentru a participa la un salon de anvergură intr-un domeniu specializat; Pentru a valoriza imaginea și a crește notorietatea companiei. Pentru a demonstra dinamismul companiei voastre.

Sursa: http://cfdp.utcb.ro/salon-de-cariere/

CFDP SRL din Posta Calnau

Informaţiile de contact (email, telefon, fax, adresa) ale firmei Cfdp precum şi informaţiile detaliate (bilanţ, dosare, mărci, etc) sunt accesibile membrilor site-ului. Pentru a contacta firma Cfdp sau alte companii incluse in catalog vă rugam să vă autentificaţi cu contul dumneavoastră. Unele facilităti sunt disponibile in functie de pachetul de acces ales.

Sursa: https://www.listafirme.ro/cfdp-srl-4055483/

Urgent! Locuri de muncă: Inginer cfdp Braşov

Căută-ți locul de muncă: Inginer cfdp in Braşov. Angajatori de Top. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 23.000+ locuri de muncă in Romania și peste hotare.

Sursa: https://ro.jooble.org/locuri-de-munca-inginer-cfdp/Bra%C5%9Fov

Departamentul Căi ferate, Drumuri şi Poduri – C.F.D.P …

Prezentare. Avand un corp profesoral foarte bine pregătit profesional şi dedicat activităţilor didactice şi de cercetare, cursurile desfăşurate la departamentul CFDP au ca scop pregătirea studenţilor la un nivel competitiv, in vederea obţinerii cunoştintelor şi abilităţilor necesare in domeniul proiectării, execuţiei şi intreţinerii drumurilor, podurilor şi căilor …

Sursa: https://constructii.utcluj.ro/departamentul-cai-ferate-drumuri-si-poduri-cfdp.html