Selectează o Pagină

eLicitatie

Transmiterea de catre dvs. a unei cereri de inregistrare/reinnoire certificat digital in scopul implementarii si operarii sistemelor informatice si de comunicatii ce furnizeaza servicii destinate guvernarii prin mijloace electronice constituie totodata si acceptul dvs. implicit in vederea furnizarii de date cu caracter personal.

Sursa: https://e-licitatie.ro/Public/Common/Content.aspx?f=PublicHomePage

Inregistrare SEAP, suport REAL operare seap 2 ani

Licitatiile SEAP filtrate pe criterii de interes, zilnic. Suport complet operare seap, ori de cate ori este necesar, prin telefon si programe de tip acces la distanta, pe toata perioada contractului (2 ani) Daca nu aveti acces la calculator, puteti solicita operatorilor nostri efectuarea tuturor operatiunilor necesare.

Sursa: https://www.licitatii-seap.ro/inregistrare-seap/

Procedura de recuperare / reinoire in SEAP – Autoritati …

6/10/2008 · C) transmiterea de catre operatorul SEAP prin mijloace electronice a certificatului digital de inregistrare si a instructiunilor de utilizare a acestuia in termen de cel mult doua zile lucratoare de la data primirii cererii de recuperare a certificatului digital in conditiile completarii corecte si complete a documentelor solicitate si a …

Sursa: https://info-licitatie.ro/site/seap-reinoire/

Seap Procedura inregistrare- Descriere pas cu pas

8/14/2016 · Prima data cand am auzit de Seap Procedura inregistrare, mi-am zis ca nu pote sa fie atat de greu ..doar mi-am facut atatea conturi pana acum. Totul m-a surprins – NEGATIV. Cine a gandit acest sistem sigur se scarpina cu mana stanga in partea dreapta. Mi se pare ca este facut in dulcele stil romanesc in care completam o cerere ca sa facem o cerere.

Sursa: https://niculaebogdan.ro/seap-procedura-inregistrare/