Selectează o Pagină

Centura Craiova Sud, gata în decembrie?

La varianta de ocolire Craiova Sud s-au reluat recent lucrările, la un an de când acestea fuseseră sistate din cauza unor fisuri apărute în corpul drumului. Constructorii s-au întors la lucru pentru a termina tronsonul de 6,3 km ce va lega DN 6 Craiova – Caracal de DN 65 Craiova – Pitești …

Sursa: https://www.gds.ro/Local/2016-08-25/centura-craiova-sud,-gata-decembrie/

Centura sud craiova

centura sud craiova. Craiova. Santier in forta pe viitorul bulevard Carpenului – 08.03.2019. Ministrul Sanatatii, la Craiova: Spitalul Regional se cere finantat pana la sfarsitul anului – 06.09.2018. Deputatul Nicolae Giugea si-a prezentat activitatea inainte de a pleca in vacanta – 04.08.2018.

Sursa: http://www.ziare.com/craiova/articole/centura+sud+craiova

Restaurante Craiova. Lista restaurantelor din Craiova

Restaurant White House situat pe centura de Nord a Craiovei organizeaza nunti, botezuri, cununii civile, banchete, mese festive, catering. Restaurantul dispune de 2 …

Sursa: https://www.restaurante-craiova.ro/

Accident centura nord craiova

Motociclistul decapitat pe Centura de Nord a Craiovei era de profesie inginer, iar in momentul producerii accidentului se afla in pauza de masa. Lucian Cosmin Bala, in varsta de 35 de ani, din Craiova, si-a pierdut ieri viata intr-un accident de motocicleta petrecut pe Centura de Nord a Craiovei.

Sursa: http://www.ziare.com/craiova/articole/accident+centura+nord+craiova

Centura Craiova Sud a fost inaugurată, însă nu va fi …

Centura ocolitoare Craiova Sud, care face legătura între DN6 Bucureşti-Alexandria- Caracal-Craiova-Timişoara şi DN65 Craiova-Slatina-Piteşti, a fost inaugurată, luni, în prezenţa ministrului Transporturilor, Sorin Buşe, şi a directorul general al CNAIR, Cătălin Homor. Însă, deocamdată nu va fi deschisă circulaţiei, pentru că recepţia lucrărilor nu a fost încă finalizată.

Sursa: https://www.economica.net/centura-ocolitoare-craiova-sud-a-fost-data-azi-in-folosin-a_129682.html