Selectează o Pagină

 

Programul Prima Casa – Care sunt cele mai avantajoase banci

O să-ţi spun doar că ING Bank este cea mai avantajoasă bancă pentru creditul prima casă, urmand foarte de aproape de Banca Transilvania. Ambele bănci au o dobandă anuală efectivă sub 5,5% şi un cost total după 30 de ani de ~482.000 lei in cazul ING Bank şi ~494.000 lei in cazul Băncii Transilvania.

Sursa: laurentiumihai.ro/programul-prima-casa-banci-avantajoase/

TOP 5 cele mai bune credite Prima Casa, la inceput de an …

Programul Prima Casa a adus clienti in sucursalele bancilor in perioada de criza, iar romanilor cu venituri medii sansa la o casa. Cand cea mai mare banca din piata – BCR – a facut prima miscare spre creditul in lei, toata lumea era sceptica. Astazi, guvernul impune un credit garantat doar in lei, fiind deja un produs acceptat in piata.

Sursa: www.bankingnews.ro/top-5-credite-prima-casa.html

Prima Casă VS Credit Ipotecar. La ce bănci ai cea mai mică …

11/3/2016 · Am analizat 131 de produse financiar bancare de tip credit pentru achizitionarea unui imobil, pe baza informatiilor oferite de unitatile bancare emitente.Am identificat trei tipuri de astfel de credite: Credit Prima Casa (17) Credit Ipotecar in Euro (37) Credit Ipotecar in Lei (77) In ceea ce priveste Creditul Prima Casa, acesta poate fi pe o durata maxima de 30 de ani si necesita un avans de 5%.

Sursa: www.dcnews.ro/prima-casa-vs-credit-ipotecar-la-ce-banci-ai-cea-mai-mica-rata-sau-cel-mai-mic-avans_521212.html

De ce ramane Prima Casa cel mai atractiv imprumut. Cea mai …

Cea mai buna dobanda practicata de banci pentru un credit ipotecar standard in lei este de 4,64% si o gasesti la CEC Bank. Cea mai buna dobanda la Prima Casa este de 5,01% si o gasesti tot la CEC Bank (datele sunt furnizate de site-ul bancii si calculatorul disponibil …

Sursa: www.bankingnews.ro/credit-ipotecar-credit-prima-casa.html

Creditul Prima Casa | O familie, o casa | Detalii complete

Comparatiile noastre te ajuta ca decizia ta finala sa fie cea mai buna si achizitionarea unei case sa fie cat mai usoara. Analizeaza si gaseste cea mai buna banca pentru creditul Prima Casa. Ai acces la recenzii despre cele mai bune servicii oferite de institutiile bancare si produsele acestora.

Sursa: mrfinance.ro/creditul-prima-casa/

Credit Imobiliar Noua Casa 2020 – Banca Transilvania

Cat te costa? Ca sa-ti faci o idee despre costurile acestui imprumut, ai la dispozitie urmatoarele informatii despre dobanzi si comisioane: * dobanda este formata din marja fixa a bancii de 2 pp + IRCC valabil la momentul semnarii contractelor de credit comision evaluare imobil: 450 lei pentru apartament/ 700 lei pentru casa, vila, teren si constructii

Sursa: www.bancatransilvania.ro/pentru-tine/credite/credite-pentru-investitii-imobiliare/noua-casa/

 

Căutări Similare: Cea Mai Buna Banca Pentru Prima Casa