Ce Sunt Creditele La Facultate

 

Ce sunt creditele de la facultate? Sunt note? Sau se

22/09/2011 · Creditele sunt niște puncte pe care le faci pe parcursul unui an universitar. Fiecare materie studiată valorează un anumit număr de credite. Ca să treci anul trebuie să ai cel puțin jumătate plus unu din acele credite (așa e la majoritatea facultăților dar fiecare e liberă să stabilească asta exact).

Sursa: www.tpu.ro/educatie/ce-sunt-creditele-de-la-facultate-sunt-note-sau-se-acorda-in-functie-de-nota-funda-pentru-cel-mai-bun-raspuns/#:~:text=Creditele%20sunt%20ni%C8%99te%20puncte%20pe%20care%20le%20faci,dar%20fiecare%20e%20liber%C4%83%20s%C4%83%20stabileasc%C4%83%20asta%20exact%29.

O materie la facultate, se face doar un semestru. Fiecare materie e cotata cu un anumit numar de credite. De exemplu: Matematica are 5 credite, tu…
Cel mai bun răspuns
·
0

 • Cum Se Calculeaza Creditele La Facultate

  Cum este cu creditele de la facultate facultati – TPU.ro La facultate testele care se dau la un obiect nu sunt multe, la mine sunt maxim 3 teste pe un semestru la un obiect, aceste teste fiind anuntate cu mult timp inainte.Cam in mare acestea sunt informatiile, referitoare la credite, comune tuturor facultatilor.

  Sursa: www.tpu.ro/educatie/ce-sunt-creditele-de-la-facultate-sunt-note-sau-se-acorda-in-functie-de-nota-funda-pentru-cel-mai-bun-raspuns/#5607764

   

  Căutări Similare: Ce Sunt Creditele La Facultate

   

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.