Selectează o Pagină

 

Care este diferenta dintre creditul imobiliar si cel ipotecar?

Ce este creditul ipotecar? Creditul ipotecar consta intr-un imprumut pentru cumpararea, constructia sau renovarea (modernizarea) unei locuinte si se garanteaza obligatoriu cu locuinta respectiva – pentru a se asigura obligatia platii creditului rezultata in urma acestui imprumut.

Sursa: intreb.bancatransilvania.ro/care-este-diferenta-dintre-creditul-imobiliar-si-ipotecar/

Totul despre creditul ipotecar | Storia RO

Ce este un credit ipotecar Creditul ipotecar reprezintă un imprumut realizat in vederea cumpărării unei proprietăți sau a unui teren. În general, se realizează pe o durată de 30 de ani, insă există și termene mai scurte sau mai lungi.

Sursa: www.storia.ro/blog/ghidimobiliar/care-sunt-pasii-pentru-cumpararea-unui-apartament-prin-credit-ipotecar/

Ce trebuie sa stii despre un credit ipotecar – Bank Secrets

Ce inseamna credit ipotecar? O ipoteca este un imprumut facut pentru a cumpara proprietati sau terenuri. Majoritatea au o durata de 25 de ani, dar termenul poate fi mai scurt sau mai lung. Imprumutul este „garantat” de casa, pana la achitarea acestuia.

Sursa: banksecrets.ro/blog/ce-trebuie-sa-stii-despre-un-credit-ipotecar/

GHID: Intabularea, cadastrul și creditul ipotecar | Storia RO

Creditul ipotecar este un imprumut care poate avea ca scop cumpărarea unei case, a unui teren, modernizarea sau renovarea unei locuințe, banii luați de la bancă fiind garantați obligatoriu cu o …

Sursa: www.storia.ro/blog/ghidimobiliar/intabularea-si-creditul-ipotecar

Credit ipotecar, imobiliar sau cash – ce este mai …

Ce inseamnă creditul ipotecar? Creditul ipotecar este un imprumut pe care il faci la bancă cu specific pentru a cumpăra, renova sau construi o locuință. Principala deosebire față de alte tipuri de credite este că la creditul ipotecar garantezi cu imobilul pe care intenționezi să il cumperi.

Sursa: www.ardc-residentials.ro/articole-utile/cash-sau-credit-avantaje-si-dezavantaje/

Ghid de accesare credit imobiliar-ipotecar | Banca …

Citește ghidul complet pentru accesarea unui Credit Imobiliar-Ipotecar de la BT Ți-am explicat totul in 10 pași simpli ca să iți fie mai ușor Află detalii

Sursa: beta.bancatransilvania.ro/credite/ghidul-de-accesare-credit-imobiliar-ipotecar

Credit ipotecar vs credit imobiliar – Wall-Street

10/1/2006 · creditul ipotecar sau imobiliar; ce este creditul imobiliar; Suspendarea PUZ-urilor din Capitală și TVA 5% – marile provocări din imobiliare. Casele printate 3D – coșmarul constructorilor de locuințe. Cați ani trebuie să muncești pentru a cumpăra un apartament in Romania.

Sursa: www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/19927/Credit-ipotecar-vs-credit-imobiliar.html

 

Căutări Similare: Ce Este Creditul Ipotecar