Cati M Steri Are Un M Cub

 

Cați Metri Steri Are Un Metru Cub

29/06/2020 · Un merru ster e mai mic decat un metru cub. Reprezinta undeva la 0,6 metri cubi. Metrul cub se refera la dimensiunile exacte ale laturilor unui cub. răspunsul de Hearthrob19 2 Ian 2014. cati metri steri trebuie sa-mi dea 1’6 latime 1’6 analtime si 1 75 lungime.

Sursa: cv-inginer.ro/cati-metri-steri-are-un-metru-cub/

Caţi metri steri are un metru cub de lemne?

13/01/2019 · Un metru ster reprezintă o stivă de lemne cu lungimea, lățimea și inălțimea de un metru, la care volumul util este mai mic de un metru cub. Un metru ster este egal cu aproximativ 0, 66 metri cubi de lemn, deoarece un metru ster nu reprezintă o cantitate fixă ci depinde de grosimea și modul de așezare a lemnelor, care creează mai mult sau mai puțin spațiu liber intre bucăți.

Sursa: www.tpu.ro/casa-gradina/cati-metri-steri-are-un-metru-cub-de-lemne/

1M Cub Cati Metri Steri Are – cv-inginer.ro

26/12/2020 · Cați Metri Steri Are Un Metru Cub – Inginer Proiectare drumuri. Un merru ster e mai mic decat un metru cub.Reprezinta undeva la 0,6 metri cubi. Metrul cub se refera la dimensiunile exacte ale laturilor unui cub. răspunsul de Hearthrob19 2 Ian 2014.cati metri steri trebuie sa-mi dea 1’6 latime 1’6 analtime si 1 75 lungime.

Sursa: cv-inginer.ro/1m-cub-cati-metri-steri-are/

Cum se calculeaza un metru ster ? – TuNoi

Un merru ster e mai mic decat un metru cub. Reprezinta undeva la 0,6 metri cubi. Metrul cub se refera la dimensiunile exacte ale laturilor unui cub.

Sursa: tunoi.ro/140/cum-se-calculeaza-un-metru-ster

 

Căutări Similare: Cati M Steri Are Un M Cub

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.