Selectează o Pagină

 

Ce trebuie sa stii despre un credit ipotecar – Bank Secrets

Prima etapa implica, de obicei, o constatare care te poate ajuta sa afli cat de mult iti poti permite si ce tip de credit ipotecar este cel mai avantajos pentru tine. A doua etapa este aceea in care creditorul ipotecar va efectua o verificare mai detaliata.

Sursa: banksecrets.ro/blog/ce-trebuie-sa-stii-despre-un-credit-ipotecar/

Poti face o simulare cu calculatorul de credit ipotecar ING

4,34% pe an, fără asigurare de viață și aduci un avans de cel puțin 25% (marja fixă 2,46% + indice IRCC) 4,84% pe an, fără asigurare de viață și aduci un avans intre 15% și 25% (marja fixă 2,96% + indice IRCC) Pentru ING Ipotecar cu valori acordate mai mici de 400.000 de lei.

Sursa: ing.ro/persoane-fizice/credite/ipotecar

Cate credite bancare pot sa iau in acelasi timp? | Credit Mix

In cazul creditelor ipotecare, cumulativ, nu poti depasi valoarea garantiei aduse, in functie de procentul de indatorare admis de fiecare banca in parte. In acest an, se preconizeaza o crestere a creditelor acordate de banci.

Sursa: www.creditmix.ro/cate-credite-bancare-pot-sa-iau-in-acelasi-timp/

Ce este un credit ipotecar si in ce conditii se poate …

3/1/2007 · De asemenea, si cetatenii straini care lucreaza in Romania pot obtine un astfel de imprumut. Pentru a obtine un credit ipotecar trebuie sa aveti varsta minima de 18 ani (in cazul unor banci, precum Piraeus Bank) sau 20 de ani (Banca Romaneasca).

Sursa: ghiseulbancar.ro/stiri/ce-este-un-credit-ipotecar-si-in-ce-conditii-se-poate-obtine/4993

Ce restrictii exista la creditele ipotecare?

Exceptie face doar programul Prima Casa, unde creditele pot avea un avans de numai 5%, indiferent de moneda de acordare (lei sau euro). Pentru a afla care suma pe care poti sa o imprumuti la un credit imobiliar, Expertul Banilor iti pune la dispozitie calculatorul Credit Imobiliar – Suma maxima.Acesta determina valoarea creditului si nivelul avansului, tinand cont atat de restrictiile impuse …

Sursa: www.expertulbanilor.ro/restrictii-credite-ipotecare/

Credite imobiliare si ipotecare – Refinantari – Banca …

Daca sunt in strainatate pot aplica la un credit? In cazul creditelor garantate cu ipoteca imobiliara, acceptam si veniturile obtinute din contracte de munca derulate in strainatate timp minimum un an. In aceasta situatie, insa, va fi necesar si un codebitor care sa locuiasca si sa obtina veniturile in Romania.

Sursa: www.bancatransilvania.ro/pentru-tine/credite/credite-pentru-investitii-imobiliare/credite-imobiliare-ipotecare/

Ce salariu trebuie sa ai ca sa iti poti permite un credit …

La un venit de 3.000 de lei, la un credit ipotecar in euro pe o perioada de 15 ani, poti obtine maximum 25.000 de euro, rata lunara fiind de 230 de euro. Pentru acelasi credit in moneda nationala, banca va da 130.000 de lei. Rata lunara ar fi, in acest caz, de 820 de lei.

Sursa: incont.stirileprotv.ro/credite-si-economii/cat-trebuie-sa-castigi-pe-luna-ca-sa-iti-poti-permite-un-credit-de-casa.html

Ce avans minim are un credit ipotecar? – Expertul Banilor

Creditele ipotecare in lei au un avans minim de 15% din valoarea locuintei, stabilit prin regulamentul BNR privind creditarea populatiei. Din cauza legii privind darea in plata, bancile practica un avans minim mult mai mare, de pana la 30-35%.

Sursa: www.expertulbanilor.ro/ghid-credit-imobiliar/avans-minim-credit-ipotecar/

In cat timp se aproba un credit ipotecar, dar unul de …

Dureaza mai mult decat unul de nevoi personale. Pentru un credit ipotecar intervin mult mai multe documente asiguratorii, de la actele casei, pana la evaluari, venituri, stabilitate financiara pe termenul derularii contractului, etc. La un credit ipotecar diferenta se face

Sursa: www.liber-arbitru.ro/in-cat-timp-se-aproba-un-credit-ipotecar-dar-unul-de-nevoi-personale/

Cum se poate schimba codebitorul in cazul unui credit …

Bobu Adrian, Bucuresti. De cele mai multe ori, codebitorul din cadrul unui contract de credit ipotecar are si calitatea de coproprietar al imobilului care se achizitioneaza prin credit. Prin urmare, iesirea acestuia din cadrul contractului de credit (pierderea calitatii de codebitor) ar fi justificata doar de renuntarea la drepturile sale asupra …

Sursa: www.conso.ro/sfatul-expertului/2558/Cum-se-poate-schimba-codebitorul-in-cazul-unui-credit-ipotecar.html

 

Căutări Similare: Cate Credite Ipotecare Poti Face