Sari la conținut

Casa Din Beton

0
(0)

Case din beton: Avantaje – Costuri – Tipuri | Reformex

Casele din beton prefabricat reprezinta una dintre cele mai rapide solutii in domeniul constructiilor. Practic, blocurile de beton armat sunt realizate de firme specializate in acest domeniu, iar elementele necesare constructiei sunt apoi transportate pe santier in vederea montarii.

www.reformex.ro

Case prefabricate din beton – design auster, dar practic

02/02/2016 · Case prefabricate din beton – cazemata din livada Urmatorul exemplu vine din Polonia acolo unde un arhitect a ridicat o casa din beton cu o estetica minimalista, intr-un design ce aminteste de liniile scandinave. In ciuda aspectului exterior auster, interioarele sunt spatii deschise si prietenoase.

casepractice.ro

Case din placi de beton – avantaje si modele

24/06/2016 · Case din placi de beton – design auster, dar usor de ridicat Niste case prefabricate tip ar fi realizate dupa proiecte studiate atent astfel incat sa satisfaca o plaja cat mai mare de clienti. In plus din considerente de marketing macar,

casepractice.ro

Constructie case zidarie – UBERHAUSE

Constructie casa zidarie parter + mansarda (110 mp) – Allena. Solicita pret construire. 2 niveluri 5 camere 2 bai. Detalii. Constructie casa zidarie parter (100 mp ) – Nadira. Solicita pret construire. 1 nivel 3 camere 2 bai. Detalii.

www.uberhause.ro

Casa din beton monolit armat – Wall-Street

Totodata, o casa din beton monolit prezinta o siguranta sporita la foc, cutremure sau inundatii. Pe de alta parte, costul unei case din beton monolit armat este destul de ridicat, pretul fiind de 550-650 de euro/mp la cheie si de 250-300 de euro/mp la …

www.wall-street.ro

Case Prefabricate | Casa Prefabricata Pret

Structurile din beton armat nu sunt potrivite pentru transport și replasare. Casele prefabricate sunt rezistente la cutremur datorită montării lor pe un cadru de oțel. Deși crăparea și prăbușirea caselor normale din beton este posibilă în timpul unui cutremur, casele prefabricate sunt mai flexibile. Preț şi modele Case Prefabricate

karmod.ro

Ce sunt constructiile din beton armat? – Casa Si Design

08/02/2017 · Constructii si cladiri din beton armat » Betonul armat este unul din materialele care au revolutionat tehnica constructiilor datorita calitatilor lui remarcabile: rezistenta la solicitari mecanice de orice natura, durabilitate, rezistenta la foc, posibilitatea de a lua practic orice forma, fabricarea si prefabricarea usoara.

casasidesign.ro

Casa din… garaje de beton: o soluţie de construire …

17/10/2012 · La ediţia din 2012 a Bienalei Naţionale de Arhitectură, premiul secţiunii Arhitectura Locuinţei a fost câştigat de un proiect inedit, realizat de arhitecţii Cristina Constantin şi Cosmin Pavel, de la biroul Abruptarhitectura. Este vorba despre o casă amplasată lângă Bucureşti, realizată din garaje de beton.

www.imobiliare.ro

Case ieftine din panouri prefabricate. Cat costa sa …

Comparativ cu casele ridicate din beton, in cazul celor din panouri prefabricate se poate lucra indiferent de sezon. Si foarte important pentru cei care se gandesc deja cum vor amenaja locuinta. Astfel de case sunt scaldate permanent in lumina naturala. Casele sunt eco friendly, adica izolate termic, nemaifiind nevoie de ceva in plus.

www.renovat.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Comentariul Tau conteaza, mai mult decat un Vot ;)

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.