Sari la conținut

Cand Se Ia Duspatalin

Duspatalin este un medicament utilizat pentru a trata simptomele sindromului de intestin iritabil (IBS), inclusiv durerea abdominala, balonarea si constipatia. Acesta contine un ingredient activ numit mebeverina, care ajuta la relaxarea musculaturii netede a tractului digestiv si la imbunatatirea circulatiei sanguine in aceasta zona.

Indicatii: Duspatalin este prescris de obicei in doze de 135 mg de doua ori pe zi, inainte de mese. Este important sa urmati instructiunile medicului dumneavoastra cu privire la dozare si durata tratamentului. Daca uitati sa luati o doza, luati-o cat mai curand posibil, dar nu luati o doza dubla pentru a compensa cea uitata.

Efecte secundare: Dupa administrarea Duspatalinului, este posibil sa apară efecte secundare precum dureri de cap, greata, diaree sau constipatie, senzatie de voma, tulburari digestive sau eruptii cutanate. Daca aceste simptome persista sau devin severe, adresati-va medicului dumneavoastra.

1. Cand ar trebui sa iau Duspatalin?

Duspatalin trebuie luat conform instructiunilor medicului dumneavoastra. De obicei, se administreaza de doua ori pe zi, inainte de mese.

2. Cat timp trebuie sa iau Duspatalin?

Durata tratamentului depinde de severitatea simptomelor si de recomandarile medicului dumneavoastra.

3. Ce ar trebui sa fac daca uit sa iau o doza de Duspatalin?

Daca uitati sa luati o doza, luati-o cat mai curand posibil, dar nu luati o doza dubla pentru a compensa cea uitata.

Daca aveti intrebari sau comentarii cu privire la utilizarea Duspatalinului, va rugam sa adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului. Nu va bazati pe informatiile de pe internet sau pe sfaturile prietenilor.

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.