Sari la conținut

Cand E Sf Andrei

0
(0)

Sfântul Andrei este unul dintre cei mai venerați sfinți din Biserica Ortodoxă. El este considerat protectorul României și este cinstit pe 30 noiembrie.

Sfântul Andrei este numit Apostolul îndrăgostiților și se spune că legendele despre el sunt legate de dragoste și de căsătorie. Se spune că Sfântul Andrei a mers în căutarea unei fete și a găsit-o pe Sabina. Aceasta era fiica unui împărat roman și se spune că Sfântul Andrei a reușit să-i convingă pe părinții ei să se căsătorească.

În ziua de 30 noiembrie, ziua de Sfântul Andrei, se organizează diverse petreceri în România. În aceste petreceri se cântă cântece și se spun povești despre eroul nostru. Se mănâncă prăjituri și se face schimb de cadouri, în special flori.

De asemenea, se spune că această zi este o zi norocoasă pentru cei care se pregătesc să se căsătorească. Se spune că aceasta este ziua în care femeile își prezintă logodnicii lor, iar aceștia trebuie să le ofere flori și cadouri.

De asemenea, această zi este și o zi în care se face schimb de cadouri între rude și prieteni. Se spune că aceste cadouri vor aduce noroc și fericire în noua casă.

În concluzie, Sfântul Andrei este un sfânt important pentru români și este venerat în fiecare an pe 30 noiembrie. Această zi este una de petrecere, în care se fac schimb de flori și cadouri, se împart prăjituri și se spun povești despre eroul nostru. De asemenea, se spune că această zi este norocoasă pentru cei care se pregătesc să se căsătorească și să-și înceapă o nouă viață.

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.