Selectează o Pagină

Camera de Comerț și Industrie a României

Camera de Comerț și Industrie a României, alături de Camerele Județene, este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri.

Sursa: https://ccir.ro/

Acasă

Camera de Comerţ şi Industrie Bihor are misiunea şi rolul de a contribui activ la dezvoltarea economică locală durabilă şi de a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor şi comunităţii de afaceri faţă de autorităţile publice centrale, regionale, locale şi organisme din ţară şi străinătate.”

Sursa: https://ccibh.ro/

CCIAT

Dezbateri pe diversele spete care apar in derularea procedurilor de achizitii publice. Informatii si inscrieri: Directia Formare si Perfectionare Profesionala . Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis. Centrul Regional de Afaceri, bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0256/219 172, 0742/924 344 . e-mail: mmuresan@cciat.info

Sursa: http://formareprofesionala.cciat.ro/cursuri_Cursuri

Curs de achiziţii publice la Camera de Comerţ, Industrie …

În perioada următoare, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează cursul de expert achiziţii publice. Cursul este de perfecţionare, are în vedere utilizarea SICAP și se desfășoară pe durata a 40 ore, în cadrul cărora se acumulează cunoştințe necesare derulării procedurilor de achiziții publice, se analizează studii de caz, se discută spețe relevante …

Sursa: http://www.arad24.net/2019/01/14/curs-de-achizitii-publice-la-camera-de-comert-industrie-si-agricultura-arad/

Camera de Comerţ Arad oferă GRATUIT cursuri de formare …

În cadrul proiectului România profesională – Resurse umane competitive în regiunea Vest, ID 118027, ce se derulează în perioada iunie 2018 – mai 2019, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează GRATUIT cursuri pentru manageri și antreprenori, dar și cursuri pentru persoanele angajate în cadrul departamentelor de Resurse Umane.

Sursa: https://newsar.ro/camera-de-comert-arad-ofera-gratuit-cursuri-de-formare-profesionala/

%d blogeri au apreciat: