Simulator credite | Calculator rate | BancaTransilvania

Simulatorul de credite de va ajuta sa stii exact cum sa-ti planifici bugetul Calculator rate la indemana, pentru creditul de care ai nevoie Vezi mai multe pe site!

Sursa: www.bancatransilvania.ro/simulator-credite/

Poti face o simulare cu calculatorul de credit ipotecar ING

4,34% pe an, fără asigurare de viață și aduci un avans de cel puțin 25% (marja fixă 2,46% + indice IRCC) 4,84% pe an, fără asigurare de viață și aduci un avans intre 15% și 25% (marja fixă 2,96% + indice IRCC) Pentru ING Ipotecar cu valori acordate mai mici de 400.000 de lei.

Sursa: ing.ro/persoane-fizice/credite/ipotecar

Calculator rata credite – persoane fizice

Calculator rata credite Calculator valoare credite Calculator valoare credite imobiliare Comparator carduri de cumparaturi Comparator credite de refinantare

Sursa: www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/instrumente-utile/calculator-rata-credite/

Credit ipotecar | OTP Bank

Exemplu reprezentativ credit ipotecar in lei: Pentru un credit in valoare medie de 246.000 lei pe o perioadă medie de 300 luni, rată de dobandă de 5,10% (dobandă variabilă formata din marja fixa de 3,22% + IRCC): DAE este 5,27%, rata lunară este 1.452 lei (metoda de rambursare prin rate + dobandă egale), costul total al creditului este 191.638 lei, valoarea totală plătită este 437.638 lei.

Sursa: www.otpbank.ro/ro/credit/ml

Credite cu ipoteca

Daca alegi o asigurare de viata : Pentru un credit Ipotecar/imobiliar Achizitie locuinta de la UniCredit Bank S.A., in valoare de 230.000 Lei, pe o perioada de 25 ani, 300 de rate, cu dobanda variabila de 4,87% formata din IRCC (1.88% la data de 01.01.2021) + marja fixa 2,99%, comision de analiza de 900 Lei, taxa de inscriere a garantiilor mobiliare la Registrul National de Publicitate Mobiliara (RNPM) de …

Sursa: www.unicredit.ro/ro/persoane-fizice/Credite/credite-ipoteca.html

Credit ipotecar pentru investitii imobiliare

Credit ipotecar cu dobandă variabilă Dobandă** 4,84 % p.a. Prima rată lunară: lei lei

Sursa: ing.ro/lp/credit-ipotecar

Creditul Ipotecar și Imobiliar Casa Mea – BCR

Amenajezi casa cu cardul de credit BCR – IKEA cu pană la 60 de rate fără dobandă la IKEA și pană la 12 rate la alți comercianți, in țară și străinătate. Află informații complete despre cardul de credit BCR – IKEA (link https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/carduri-de-cumparaturi/60-rate )

Sursa: www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/credite/credite-pentru-casa/casa-mea-bcr

Calculator Credite – Persoane fizice

*Calculul estimativ realizat prin intermediul calculatorului de rate online este orientativ și nu are valoare contractuală.

Sursa: calculator-rate-credit.bcr.ro/

Calculatoare | Banca Comercială Romană

Fie că doreşti contractarea unui credit sau iţi propui să accesezi serviciile de economisire, iţi punem la dispoziţie instrumentele care te pot ajuta in luarea unei decizii.

Sursa: www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/calculatoare

BRD – Calculator credite imobiliare

BRD – Calculator credite imobiliare – Vezi conditiile de creditare la creditele imobiliare oferite de banca: rata lunara, DAE si suma totala de rambursat

Sursa: www.expertulbanilor.ro/credite-imobiliare/brd/

 

Căutări Similare: Calculator Rate Ipotecar