Selectează o Pagină

Calculator Salariu NET 2019

Calcul salariu (simulator salariu) pornind de la salariul brut (brut la net) salariul net (net la brut) sau totalul cheltuielilor suportate de angajator (salariu complet), impreuna cu evidentierea detaliata a tuturor sumelor: salariu brut, net, retineri (cheltuieli) angajat, angajator cu transformare in euro.

Sursa: https://www.calculatorsalariu.ro/net

Calculator Venituri salarii

Pentru a efectua un calcul de salarii, atat de la brut la net cat si de la net la brut, va fi necesara introducerea sumei brute sau nete in functie de rezultatul dorit si calculatorul de salarii iti va da toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv baza de calcul a contributiilor sociale si venitul impozabil, valoarea contributiilor sociale si …

Sursa: https://www.calculatorvenituri.ro/veniturisalarii

Salariul minim pe economie in 2019 este 2080 lei …

1/14/2019 · Va prezentam mai jos un exemplu de calcul al salariului net pornind de la salariul minim pe economie de 2080 brut Pentru un salariu minim brut de 2.080 lei, angajatorii ar urma sa suporte 2.127 lei, iar salariatul ar urma sa primeasca un salariu de 1.263 de lei, luand in calcul

Sursa: https://legislatiamuncii.manager.ro/a/23081/evolutia-salariului-minim-pe-economie-in-perioada-2013-2017.html

Calculator salariu 2019 net sau brut, detalii angajator si …

Calculator salariu conform Noului Cod Fiscal 2019: calcul salariu net la brut sau calcul salariu brut la net. Poti vedea taxele platite de angajator, impozitul platit de angajator, dar si evolutia salariului minim 2017-2019. Calcule salariu actualizate la 1 ianuarie 2019.

Sursa: https://www.manager.ro/calculator-salariu/

Salariu NET

Calcul salariu net pornind din salariul brut. Se introduce salariul brut si se calculeaza rapid salariul net (suma venitului cu care pleacă angajatul acasă, adică ce rămâne după ce sunt plătite toate contribuțiile sociale și taxele la stat)

Sursa: https://www.salariu-net.ro/