Calcul Putere Electrica

Calculator putere | CEZ Romania

Calculator de putere instalata/absorbita (Pi/Pa) Acest model simplu te ajuta sa stabilesti valoarea puterii absorbite in relatie cu tipul de conexiune la retea. Aceasta informatie este necesara atunci cand trebuie sa completezi Cererea de racordare si Chestionarul energetic. Calculele se fac plecand de la presupunerea ca aveti receptori …

www.cez.ro

Calculator sectiune cabluri

Calculator de sectiune si grosime pentru cabluri electrice. Selecteaza faza curentului (monofazat sau trifazat). Selecteaza caderea de tensiune a consumatorului, ce nu trebuie sa depaseasca 5% pentru o functionare optima a receptorului. Completeaza puterea (in KW) tranzitata pe cablu de la sursa la consumator sau curentul (in Amperi).

www.cabluelectric.ro

Ce este puterea electrică ? – Hobbytronica

18/08/2013 · Formula de calcul a puterii electrice reactive este: sau. unde: Q – putere electrică reactivă. Se exprimă în VAR (volt-amperi reactivi); I – intensitatea curentului electric. Se exprimă în A (amperi); U – tensiunea electrică. Se exprimă în V (volţi); X – reactanţa electrică. Se exprimă în Ω (ohmi).

hobbytronica.ro

Calculator sectiune de cablu – magazin de materiale electrice

Calculator sectiune de cablu. Caderea de tensiune a consumatorului nu trebuie sa depaseasca 5% pentru o functionare optima a receptorului. Completati puterea (in KW) tranzitata pe cablu de la sursa la consumator sau intensitatea curentului (in A). Daca veti completa unul dintre acesti parametri, celalalt se va calcula automat.

www.miculelectrician.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.