Sari la conținut

Calcul Consum Motorina

0
(0)

Calcul consum de combustibil — calculator online

Consum combustibil. Calculatorul efectuează calculul consumului şi al preţului combustibilului. Calculator Introduceţi distanţa km a se lua în calcul drumul înapoi Introduceţi consumul mediu al vehiculului l/100 km Introduceţi preţul benzinei sau motorinei lei/l

www.calculat.org

Calculator Consum De Combustibil Auto – Acceleratie.ro

Formula de calcul este: consum = 100 *10/distanta. Aceste formule le poti folosi atat pentru calcul consum de motorina, cat si benzina si este un mijloc facil pentru fiecare persoana.

acceleratie.ro

Calculator consum si cost combustibil

Consum si cost combustibil Calculeaza consumul si costul pentru combustibil. Calculeaza distanta pe care o poti parcurge avand un anumit buget pentru carburant; Calculator alcoolemie Calculeaza continutul de alcool din sange in functie de bauturile consumate. Calculeaza timul necesar eliminarii alcoolului din sange.

ecalculator.ro

Calculator Consum combustibil – Calculatoare Auto

11/01/2019 · Calculator Consum combustibil Cu ajutorul calculatorului de consum combustibil puteti calcula consumul mediu de carburati si costurile aferente unei calatorii. Calculatorul este capabil de a calcula atat consumul mediu din distanta si consumul total, cat si invers.

cumsecalculeaza.ro

Calculator consum – calculWeb.net

Calcul combustibil. Calculator consum calculeaza câţi litrii ( consum combustibil) de carburant / combustibil va avea nevoie automobilul pentru a parcurge o anumită distanţă.Iar dacă introduceţi preţul carburantului (benzină sau motorină) puteţi calcula cât costă drumul până la destinaţia dorită.

www.calculweb.net

Calculator Consum de Combustibil – GPS Online

Calculator Consum. Calculeaza consumul de combustibil pentru orice calatorie folosind calculatorul nostru simplu. Calcul consum de combustibil – Introduceti toate campurile de mai sus pentru a afla rezultatul. Pentru a afla ultimele preturi la combustibil (RON /1 litru Benzina sau Diesel), am creat pentru tine o pagina cu preturi la carburanti …

gps-online.webshow.ro

Cum se calculează consumul unei maşini pe – TPU.ro

22/08/2018 · Formula de calcul e asta: [cantitatea de combustibil] : [numarul de km parcursi] = consumul pe 1 km. Inmultesti rezultatul cu 100, si ai consumul la 100km. Exemplu: faci 246km dupa ce ai alimentat 14 litri de motorina. 14_246= 0.059 litri motorina pentru fiecare km 0.059 x 100 = 5.9 litri consum, pentru 100 de km.

www.tpu.ro

Cum se calculeaza consumul de combustibil la – Blogger

Consumul de combustibil pentru automobile poate fi calculat prin mai multe metode si formule. O metoda foarte simpla e efectuarea raportului dintre combustibilul consumat si km parcursi efectiv. Consum mediu = combustibil / km parcursi

cumfaceu.blogspot.com

Monitorizarea consumului de combustibil

Monitorizarea consumului de combustibil. Înregistrați distanța parcursă și cheltuielile cu combustibilul și urmăriți acest șablon care calculează media pentru prețul per litru, kilometri per litru și costul per kilometru.

templates.office.com

Calcul consum de gaze — conversie m3, kWh, MWh

Consum gaze. Calculatorul efectuează orientativ conversia consumului de gaze din metri cubi în kilowattoră şi megawattoră.

www.calculat.org

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Comentariul Tau contează ;)

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.