Selectează o Pagină

Profesori emeriți

Este absolvent al Universității Politehnica Timișoara, Facultatea de Electrotehnică, Secția Calculatoare Electronice, promoția 1974. A obținut titlul de doctor inginer în anul 1984, iar din anul 1992 a devenit profesor universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica Timișoara.

Sursa: http://www.upt.ro/Informatii_profesori-emeriti_524_ro.html

Universitatea Politehnica Timișoara

descriere 200 caractere. „Nu zidurile fac o şcoalã, ci spiritul care domneşte într’însa” (Regele Ferdinand I)

Sursa: https://upt.ro/

Facultatea de Inginerie Mecanica, Mecatronica si …

Studentii de la Facultatea de Inginerie Mecanica, Mecatronica si Management beneficiaza in anul academic 2018-2019 de 4 burse de plasamant ERASMUS+. Bursele de plasament se acorda pentru o perioada de min. 2 luni de practica intr-o intreprindere sau institutie din UE. Practica se poate efectua in acest an de la 1 martie pana la 30 septembrie 2019.

Sursa: http://www.fim.usv.ro/

Facultatea de Inginerie

Facultatea de Inginerie a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu se dezvoltă şi consolidează prin autorizarea specializărilor existente şi propuneri şi autorizări provizorii de funcţionare a noi specializări şi direcţii de master şi studii aprofundate. Facultatea dispune de un corp profesoral valoros, compus din 133 cadre

Sursa: https://www.ulbsibiu.ro/ro/facultati/facultatea-de-inginerie/

Politehnica din Timişoara, o mare famiglia universitară …

Politehnica din Timişoara este, cu peste 40 de cazuri, pe primul loc între universităţile din Timişoara la numărul profesorilor care lucrează împreună cu cel puţin un membru al familiei. Mulţi dintre ei ocupă funcţii de conducere – rector, prorectori, decani, prodecani sau şefi de catedre.

Sursa: https://www.pressalert.ro/2011/03/politehnica-din-timisoara-o-mare-famiglia-universitara-cum-explica-rectorul-robu-ca-este-coleg-de-facultate-cu-ambii-sai-copii/