Selectează o Pagină

CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis să interzică accesul tuturor autovehiculelor pe sectorul A2 între Lehliu (km 64+500) și Drajna (km 105+500) din cauza poleiului depus pe carosabil care face imposibilă deplasarea autovehiculelor în condiții de siguranță.
Utilajele CNAIR acționează pe acest sector de drum cu material antiderapant pentru a putea redeschide circulația în cel mai scurt timp posibil. 
Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile impuse să circule prudent să adapteze viteza la condițiile din trafic să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 0800.800.301 de pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale dar și de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER @CNADNR.
Imagini de la acest eveniment puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnrpre/pre

Sursa: http://www.cnadnr.ro