Selectează o Pagină

Ai nevoie de autorizatie de construire pentru construirea …

Ai nevoie de autorizatie de construire pentru construirea unui foisor? 19 martie 2018 Vickyy Case 0 Pentru aceia dintre dumneavoastră care locuiti la curte, petrecerea timpului liber in gradină vara este, cea mai des intalnită modalitate de relaxare, mai ales dacă acest lucru este realizat intr-un foisor.

Sursa: stiri.magazinuldecase.ro/ai-nevoie-de-autorizatie-de-construire-pentru-construirea-unui-foisor/

E nevoie de autorizatie de constructie pentru construirea …

Recomandari articole: foisor gradina, foisor din lemn, foisor, autorizatie de constructie, ‹‹ Iata ca este posibil: Casa de 64 mp cu 25000 euro la cheie! Casa de vis cu mansarda, la 130 mp – …

Sursa: www.renovat.ro/e-nevoie-de-autorizatie-de-constructie-pentru-construirea-unui-foisor-din-gradina-p-1962/

Proiecte de foisoare de gradina – constructia pas cu pas

Un foisor construit in stil traditional cu gratar de gradina si dulapuri zidite din piatra pentru depozitarea ustensilelor de bucatarie. Are o suprafata de 4,45 x 5,64 m iar structura sa , precum si peretele lateral si pardoseala sunt confectionate din lemn.

Sursa: www.renovat.ro/proiecte-de-foisoare-de-gradina-constructia-pas-cu-pas-p-1204/

Tot ce trebuie sa stii despre construirea si amenajarea …

Pentru ca nu este suficient sa insiruim exemple si modele de foisoare, iata cum poti construi singur un foisor patrat, din lemn. Am folosit planurile de pe site-ul howtospecialist.com pentru a detalia etapele de constructie si materialele necesare, iar constructia poate fi dusa la bun sfarsit de doi oameni, pe parcursul a doua weekenduri.

Sursa: mathaus.ro/blog/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-construirea-si-amenajarea-foisorului-art34

Lucrări pentru care nu ai nevoie de autorizație de construire

Autorizația de construire este un document obligatoriu atunci cand cetățenii doresc să construiască, să consolideze sau să repare o construcție deja existentă, potrivit legislației specifice. Iar lipsa autorizației nu e o chestiune ce poate fi trecută cu vederea, in teorie, mai ales că vorbim de amenzi cu multe zerouri. Sunt, totuși, unele situații in care legea stabilește …

Sursa: www.avocatnet.ro/articol_37590/Lucr%C4%83ri-pentru-care-nu-ai-nevoie-de-autoriza%C8%9Bie-de-construire.html

Casute si foisoare de lemn – kituri de constructie …

Foisor deschis mare, BESSIE. Garaj din lemn fara usa frontala, 24mp, cu geam si usa. … Începand cu anul 2015, am decis să introducem pe piața de profil un nou concept: kiturile de construcție din lemn – căsuțe de grădină, foișoare, garaje, magazii, etc.

Sursa: www.casute-foisoare-lemn.ro/

Foisoare de gradina – Cum se face un foisor gradina?

Foisoare de gradina cu gratar >> Foisoare de gradina – Se regasesc de obicei in zonele suburbane, fiind construite drept loc de facut gratar, de petrecut timpul cu prietenii pentru momente de voie buna si relaxare. Un foisor de gradina nu doar ca ar trebui sa arate bine cat trebuie sa fie si suficient de functional, echipat cu gratar, chiuveta, loc de luat masa si altele.

Sursa: casasidesign.ro/foisor-cu-gratar-din-caramida.html