Selectează o Pagină

Cursuri Autocad

Prezentarea generala a programului AutoCAD 2015. Preambul. AutoCAD este un program de proiectare si desenare asistata de calculator (Automatical Computer Aided Design) destinat atat utilizatorilor incepatori cat si celor profesionisti.. Cu o interfata prietenoasa si bogata in instrumente de desenare si modelare, AutoCAD confera posibilitatea realizarii proiectelor detaliate, atat in 2D cat si …

Sursa: http://cursuri-autocad.ro/cursuri-autocad-gratuite.php

Cursuri instruire AutoCAD, Inventor, Civil 3D, Revit si …

Cursuri de instruire pentru AutoCAD, Civil 3D, Autodesk Inventor; Autodesk Revit Architecture, 3DS Max si V-Ray, Lumion, BIM in Bucuresti si Cluj Napoca.

Sursa: https://www.cadware.ro/cursuri-autodesk/

Cursuri Autocad Brasov

4/14/2019 · Cursuri AUTOCAD 2D NIVEL 1 programate (datele sunt actualizate in timp real) Perioada de desfasurare Data inceperii Interval orar Situatia inscrierilor; Sambata+Duminica (3 saptamani) 16-03-2019: 08.30-13.30 Pret redus ! 1 loc disponibil. Luni+Marti+Joi (2 saptamani) 18-03-2019:

Sursa: https://cv-inginer.ro/cursuri-autocad-brasov/

Cursuri Autocad

Office-Learning este singurul furnizor de servicii profesionale de training (cursuri online) pentru utilizarea programului Autocad, oferind instruire și acces la peste 500 de materiale video interactive în limba română: DIRECT de pe INTERNET, din confortul propriei locuințe sau din orice altă locație, la orice oră doriți, pentru o perioadă NELIMITATĂ de timp (pe viață).

Sursa: http://www.office-learning.ro/cursuri/autocad.php

Cursuri AutoCAD pentru proiectare asistata de computer

Cursuri AutoCAD pentru ingineri si proiectanti, cu aplicabilitate imediata in domeniile mecanic, electric, arhitectural, constructii civile si industriale. Cursuri AutoCAD pentru ingineri si proiectanti, cu aplicabilitate imediata in domeniile mecanic, electric, arhitectural, constructii civile si industriale.

Sursa: https://www.itlearning.ro/cursuri-autocad/