Selectează o Pagină

VIAPLAST

Am furnizat produse si solutii pentru toate tipurile de lucrari. De la curti private cu asfalt colorat, alei pietonale, piste de biciclisti, parcuri, drumuri private, drumuri judetene, drumuri nationale cat si autostrazi. Astfel, ne-am creat un portofoliu stabil si onorabil de clienti, portofoliu in care dorim sa va alaturati!

Sursa: http://viaplast.ro/index.html

asfalt colorat pret » Pagina 2 din 9 » Asfaltari.com …

Asfalt BA 16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, pretabil atat pe carosabil cat si in parcari, curti interioare. Asfalt BAD25 si AB2, pentru straturi de legatura respectiv baza, deregula sub BA16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere.

Sursa: https://www.asfaltari.com/tag/asfalt-colorat-pret/page/2/

AsfaltROSU

Asfaltul colorat în masă este folosit pentru punerea în valoare a unor obiective istorice, ansambluri arhitectonice deosebite, sau marcarea unor zone de atenționare. Vă prezentăm informații sintetizate despre producerea și utilizarea asfaltului colorat în masă în …

Sursa: http://www.asfalt-rosu.ro/

Asfalt

Asfalt OLX.ro. Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare. Am înțeles că S.C. OLX Online Services S.R.L. îmi folosește datele personale în conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare.S.C. OLX Online Services S.R.L. recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează modul în care …

Sursa: https://www.olx.ro/casa-gradina/materiale-constructii-amenajari/q-asfalt/

Asfalt colorat

Mastic bituminos polimerizat destinat lucrarilor colmatari de fisuri si crapaturi in suprafete de asfallt si beton de ciment. Dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatatie la poduri pentru diverse dilatari . Lucrari de plombari prin stropiri succesive.

Sursa: http://www.dito-group.ro/application.php?id=43