Selectează o Pagină

Portofoliu

Completati datele dumneavoastra in campurile de mai jos, va vom contacta in cel mai scurt timp posibil referitor la acest proiect sau aceasta categorie de proiecte.

Sursa: https://www.arhitectgabrielgeorgescu.ro/category/portofoliu-lucrari

Judetul Prahova — Arhitect

Arhitect Ploiesti, Proiectant Ploiesti, Birou Arhitectura, Proiecte arhitectura case Ploiesti, Arhitect Mizil, Arhitect Campina, Arhitect Baicoi,Arhitect Valeni. Informatii in continuare sunt preluate din legea LEGEA Nr. 184 din 12 aprilie 2001 – privind organizarea si exercitarea profesiei de arhitect

Sursa: http://rsba.ro/contact/acoperire-servicii-arhitect/firma-arhitectura-arhitect-prahova-ploiesti/

HAUSPLAN STUDIO S.R.L. Ploiesti

HAUSPLAN STUDIO S.R.L. specializata in servicii complete de arhitectura, proiectare in constructii, consultanta de specialitate, avizare, autorizare a constructiilor si evaluari imobiliare.

Sursa: http://hausplan.ro/

Pareri preturi avize + arhitect

9/22/2011 · Salut, Personal mi se par foarte mari preturile!!! Eu am platit la o casa P+1+P cu amprenta de 100 mp cu totul 5.500 lei (proiect arhitectura + rezistenta, scheme instalatii electrice+sanitare, intocmire documentatie pentru avize, ridicare avize, certificat de urbanism, atorizatie de constructie, declaratie/aviz incepere lucrari la Inspectoratul de Constructii, necesar de materiale etc)

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/803201-pareri-preturi-avize-arhitect/

OAR Prahova

21 rânduri · Nume: TNA: Modalitate de practicare: Observatii: Albisor Marius: 3396: Asociat/Societate …

Sursa: http://www.oarprahova.ro/tablou/