Selectează o Pagină

Tarife Proiectare — Arhitect

Tarifele practicate de catre biroul de arhitectura RSbA prezentate in continuare sunt informative iar in majoritatea cazurilor urmeaza a fi discutate in functie de fiecare situatie in parte.Tariful a fost detaliat pentru fiecare etapa de proiectare si o include pe cea anterioara.

Sursa: http://rsba.ro/servicii/tarife-proiectare/

10 lucruri pe care arhitectul nu ţi le spune niciodată

Arhitectu X cere cat crede el de cuviinta pentru munca lui. Daca vrei un arhitect bun si treaba de calitate tot trebuie sa platesti, dar daca ai bani putini si vrei o locuinta de baza intro zona fara cine stie ce stiul arhitectural trebuie sa ai posibilitatea sa iei un proiect cat mai ieftin eventual unul reciclat.

Sursa: https://riscograma.ro/3822/10-lucruri-pe-care-arhitectul-nu-ti-le-spune-niciodata/

Arhitect ieftin bucuresti – Lanoapte

Arhitect ieftin bucuresti, pentru dezvoltarea de proiecte, alcatuire arhitectura, dezvoltare proiecte in schite si planuri, preturi ieftine. Cauta cel mai apropriat arhitect pentru Bucuresti. De ce un arhitect ? Nimeni nu cunoaste mai bine meseria unui arhitect, decat propriul zisul arhitect.

Sursa: http://lanoapte.ro/anunturi/servicii/arhitect-ieftin-bucuresti/

pret arhitect (bun si ieftin 😀 )

4/25/2017 · pret arhitect (bun si ieftin 😀 ) – am un teren in jud Arad si vreau sa-mi fac o cladire pe el cu 3 etaje, amprenta la sol este de 100 mp si vreau sa…

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1087631-pret-arhitect-bun-si-ieftin-d/

Arhitect Proiectant în Bucuresti

Arhitect Proiectant în Bucuresti – Ilfov OLX.ro. Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare. Am înțeles că S.C. OLX Online Services S.R.L. îmi folosește datele personale în conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare.

Sursa: https://www.olx.ro/bucuresti-ilfov-judet/q-arhitect-proiectant/