Selectează o Pagină

Tarife Proiectare — Arhitect

Tarifele practicate de catre biroul de arhitectura RSbA prezentate in continuare sunt informative iar in majoritatea cazurilor urmeaza a fi discutate in functie de fiecare situatie in parte.Tariful a fost detaliat pentru fiecare etapa de proiectare si o include pe cea anterioara.

Sursa: http://rsba.ro/servicii/tarife-proiectare/

Cauti Arhitect Ieftin Bucuresti?

Arhitect ieftin bucuresti, pentru dezvoltarea de proiecte, alcatuire arhitectura, dezvoltare proiecte in schite si planuri, preturi ieftine. Cauta cel mai apropriat arhitect pentru Bucuresti. De ce un arhitect? Nimeni nu cunoaste mai bine meseria unui arhitect, decat propriul zisul arhitect.

Sursa: https://cv-inginer.ro/arhitect-ieftin-bucuresti/

10 lucruri pe care arhitectul nu ţi le spune niciodată

Arhitectu X cere cat crede el de cuviinta pentru munca lui. Daca vrei un arhitect bun si treaba de calitate tot trebuie sa platesti, dar daca ai bani putini si vrei o locuinta de baza intro zona fara cine stie ce stiul arhitectural trebuie sa ai posibilitatea sa iei un proiect cat mai ieftin eventual unul reciclat.

Sursa: https://riscograma.ro/3822/10-lucruri-pe-care-arhitectul-nu-ti-le-spune-niciodata/

Cereri de oferte

Daca sunteti un arhitect in cautare de lucrari si sunteti inscris in cadrul portalului roarhitect, puteti face o oferta pentru cererea depusa. Acesta este sistemul prin care functioneaza aceast portal si prin care oricine poate primi oferte pentru nevoile sale.

Sursa: http://www.roarhitect.ro/cereri-oferte/categorii

Firma de proiectare din Bucuresti – Firma de proiectare …

Fiecare proiect este unic, intodeauna ii acordam atentie de la faza de concept, analiza, calcul structural si detaliere. Clientilor nostri le acordam intregul suport pentru obtinerea autorizatilor, studiului de caz si consultanta in executie.

Sursa: https://firmadeproiectare.ro/