Selectează o Pagină

Calcul Salariu Net anul 2018

Calculator Salarii 2018 – Calcul salariu Net – Brut la Net, Complet la Net. Calcul salariu net. Calculator salariu net pornind de la salariu brut sau complet. Anul 2018. In aceasta pagina aveti posibilitatea de a va calcula salariul net, pornind fie de la cel brut fie de la cel complet (cost total firma).

Sursa: http://www.calculator-salarii.ro/calcul-salariu-net/anul-2018/

Calculator salariu BRUT in constructii

Calcul salariu (simulator salariu) pornind de la salariul brut (brut la net) salariul net (net la brut) sau totalul cheltuielilor suportate de angajator (salariu complet), impreuna cu evidentierea detaliata a tuturor sumelor: salariu brut, net, retineri (cheltuieli) angajat, angajator cu transformare in euro.

Sursa: https://www.calculatorsalariu.ro/brut-in-constructii

Calculatoare Salarizare

e) realizeaza in cursul aceleiasi luni venituri din salarii sau asimilate salariilor in baza a doua sau mai multe contracte individuale de munca, iar baza lunara de calcul cumulata aferenta acestora este cel putin egala cu salariul de baza minim brut pe tara.

Sursa: http://www.calculatoare-salarizare.ro/salariu.php

Calculator Salariu Avansat 2019

Calculator Salariu Avansat – Calculeaza Salariul NET sau BRUT, dupa noile valori ale contributiilor fiscale vizualizand toate detaliile necesare: contributiilor sociale si venitul impozabil, valoarea contributiilor sociale si a impozitului pe venit.

Sursa: https://www.calculatorsalariu.ro/?action=calca

Acasă

Echipa APEX Payroll are expertiza aplicării tuturor cerințelor legale din domeniul salarizării, deține instrumentele tehnice actualizate pentru gestiunea acestor informații și poate asigura o externalizare completă, de succes, a serviciilor de salarizare, devenind astfel partenerul dumneavoastră de incredere.

Sursa: http://www.apex-team.ro/ro/